Jump to content



Αγορά GTX 1070 ARMOR


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, αύριο περιμένω να μου έρθει μία 1070 armor oc της msi από quickshop, τη προτίμησα σε σχέση με την gaming x λόγω τιμής αλλά και από την gigabite G1 λόγω ότι προτίμησα "msi" και ας έχει πολύ περισσότερους  αγοραστές ή G1 σε σχέση με την armor, πιστεύετε εκανα καλά ή τη πάτησα και θα μου βγει ελλατωματικη η συγκεκριμένη κάρτα λόγω ότι δεν έχει και backplate? Στο χρόνο πάνω μπορεί να τα φτύσει? :/ Έχω ακούσει από άλλους ότι είναι τεράστιο μειονέκτημα να μην έχει backplate η κάρτα και πως μπορεί να λυγισει ή να θερμαίνετε σε μεγάλο βαθμό :/

 

 Εσείς ανάμεσα σε αυτές τις δυο πια θα διαλέγατε σήμερα? 

Έγινε επεξεργασία από giorgosmc
Link to comment
Share on other sites

Το backplate δεν προσφέρει ψύξη μάλλον το αντίθετο, περισσότερο προστασία και εμφάνιση.
Να λυγίσει δεν αποκλείεται, αλλά στην armor η πλάκα κάτω από την ψυκτρα που έχει η κάρτα θα βοηθήσει πολύ σε αυτό οπότε μην φοβάσαι.

Sent from my LEX720 using Tapatalk

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Eκανα καλα που τη προτιμησα σε σχεση με τη G1? Ενταξει ηταν ελαχιστη η διαφορα στη τιμη αλλα μου ειχε κολλησει η msi λογω οτι ειναι κορυφαια η υλοποιηση της gaming x και εχουν ακουστει τοσα καλα.

Link to comment
Share on other sites

ειχα παρει πολλες g1 απο 970 εως 980 ti πολυ καλες ολες τους κ αθορυβες κ πολυ καλα περιθωρια στο oc ε τωρα το γυρισα στην gaming x 1070 καμια διαφορα απλα λιγο πιο αθορυβη στις υψηλες στροφες των ανεμιστηρων, απο oc τα ιδια ολες πανω κατω 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ok τοτε θα μεινω με την 1070 armor, εμενα ο μονος φοβος μου ηταν στην ελλειψη backplate λογω οτι ειναι βαρυες καρτες μη μου λυγισουν τη καρτα και κανω καμια ζημια στη μητρικη αλλα αφου δε τιθετε τετοιο θεμα και αν μπορω να γλυτωσω εστω και κανα 20αρικο σε σχεση με τη gaming x ας εχει.

Link to comment
Share on other sites

δεν ειναι πολυ μακρια η καρτα για να στραβωσει στην πορεια του χρονου,σε παρομοιες καταστασεις παλιοτερα με aftermarket ψυχτρες σε 5870 τις επιανα με ζωνακια απο τα καλωδια τροφοδοσιας για να την κραταει ισια κ δουλευε μια χαρα μην αγχωνεσαι δεν τρεχει προβλημα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, κατι αλλο, με τη 1070 γενικα μιας και εχω freesync monitor λετε να εχω προβλημα οταν ενεργοποιω το vsync μιας και ειναι η μονη λυση και να εχω υψηλη πτωση στο framerate? Παντως με τη 390 nitro που ειχα πριν οταν ειχα απενεργοποιημενο το freesync & το vsync ειχα ΦΡΙΚΤΟ tearing στα περισοτερα παιχνιδια (ειδικα σε gta v) ακομα και με fps cap στα 72 fps που ειναι και το refresh rate στο monitor μου.

Έγινε επεξεργασία από giorgosmc
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.