Jump to content



Πρόβλημα με φόρτιση Sony VAIO Laptop


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους & όλες!

(πάτησα κατά λάθος enter οπότε πάμε πάλι) :p 

 

έχει η κοπέλα μου ένα Sony Vaio Laptop (SVS-1513L1E) 15αρι 1080p με i5 3230M, 4Gb Ram, GeForce GT640M LE 2Gb και έναν SSD Kingston που του έβαλα πριν κανά χρόνο. γενικά μετα τον SSD και το clean install win10 που έκανα δουλεύει τέλεια και απροβλημάτιστα.

 

πριν κανά 6μηνο σταμάτισε να φορτίζει.. με τα πολλά, βρήκα ότι είχε χαλάσει το power brick. πήρα ένα OEM και όλα καλά μέχρι χθες..

σταμάτησε και πάλι να φορτίζει αλλά αυτή τη φορά δε νομίζω να φταίει το power brick. ένα led που έχει ανάβει κανονικά και φορτίζει συσκευές από ένα usb που έχει μια χαρά οπότε δείχνει να παίρνει και να δίνει ρεύμα..

 

μιας και δεν υπάρχει εγγύηση ή αντιπροσωπεία να το πάω να το δούνε, πως μπορώ να δω εαν μπορεί να επισκευαστεί; φαντάζομαι πως το καλό σενάριο είναι να έχει πρόβλημα απλά το βύσμα και όχι η motherboard ή κάτι αντίστοιχο..

έχει κάνεις κάποιον αξιόπιστο που μπορώ να το πάω να μου πει τι και πως;

είναι κρίμα να το φάει η μαρμάγκα γι' αυτό τον λόγο μιας και καλύπτει τις ανάγκες για δουλείες γραφείου και σειρές που το χρειαζόμαστε τέλεια :( 

Thank you!

Έγινε επεξεργασία από Nameless1
Link to comment
Share on other sites

πριν 23 λεπτά, το μέλος komos έγραψε:

Για αρχη παρε ενα πολυμετρο και μετρα το power brick.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

 

δε ξέρω αν μπορώ να βρω άμεσα πολύμετρο.. βασικά μπορώ να πάω το power brick στο πλαίσιο (από εκεί το πήρα) ότι και καλά δε φορτίζει να το μετρήσουνε κλπ..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.