Jump to content



Επιλογή αγοράς M.2 και απορίες


Recommended Posts

Καλημέρα σκέφτομαι να αγοράσω έναν  M.2 ssd έχω την μητρική αυτή http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z170X-Gaming-7-rev-10#ov

1)έχει 2 θέσεις για M.2 σε πια πρέπει να την συνδέσω στην πάνω η στην κάτω? Η πάνω όμως γραφή M2D 32GB και η κάτω M2H  32GB δεν ξέρω αν παίζει ρολο

2)όλοι οι M.2 κάνουν στην μητρική μου η πρέπει να προσέξω κάτι

3)αφού τον συνδέσω πρέπει να κάνω κάτι από το Bios η κατευθείαν θα τον αναγνωρίσει και ξεκινάω με το cd τον windows 10 να τον κάνω format και εγκατάσταση τα windows?

4)Γενικά πρέπει να προσέξω κάτι στο πως θα τον λειτουργό η κάνω την ίδια χρήση με τον ssd τις samsung 850 evo που έχω τώρα (τον samsung 850 θa τον βγάλω τελείως)?

5)Ποιον θα μου προτείνατε να αγοράσω 220-240GB από 100 εως 150 euro?

Eυχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Και οι δύο θέσεις Μ.2 της μητρικής σου είναι το ίδιο οπότε προτείνω να τον βάλεις σε αυτήν που είναι πιο μακριά από την κάρτα γραφικών σου ώστε να μην δέχεται θερμό αέρα από αυτήν.

Όλοι οι Μ.2 σου κάνουν και προτείνω τον Samsung evo 950 250GB

Απλώς τον συνδέεις, βιδώνεις την βίδα που τον συγκρατεί, μπαίνεις στο bios να ορίσεις τον νεό δίσκο να είναι αυτός που θα βλέπει πρώτα το σύστημα και μετά κάνεις μια νέα εγκατάσταση των windows.

Φυσικά τον παλιό σου Samsung θα τον κρατήσεις πχ να βάζεις παιχνίδια.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
On 5/12/2017 at 9:11 ΜΜ, το μέλος Eddie έγραψε:

προτίμησε sm961 απο τον 960 evo αν τους βρεις σε παραπλησια τιμή και εμπιστεύεσαι το μαγαζι ως προς την εγγυηση,

 

και ο hellfire μια χαρα εναλλακτική ειναι

eddie γενικά έχω δει σε διάφορα forums να προτείνουν τον sm961 από τον evo. Θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιος ειναι ο λόγος. Σε καμία περίπτωση δε σε αμφισβητώ απλά δε γνωρίζω.

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά και σε καμία περίπτωση δεν θα διάλεγα τον SM961 έναντι του EVO. Δεν είναι μόνο το θέμα τον επιδόσεων όσο της εγγύησης και διαθεσιμότητας. Ο SM961 τείνει να γίνει ένα προϊόν που δύσκολα θα βρίσκεται, ειδικά αν παίξει θέμα με την εγγύηση. Άσε που έχει 2 χρόνια συνήθως έναντι των 5 του EVO. 

Απλά αναφέρω στο τι θα έκανα εγώ. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.