Jump to content



Απάτη από το ebay και τρόπος προστασίας


Recommended Posts

Καλημέρα....Στις αρχές Ιανουαρίου (10/1) αγόρασα μια action camera φτηνή η οποία υποτίθεται πως ήταν HD.Μετά από 20 μερες περίπου ήρθε και ανακάλυψα πως ειναι fake.

Δηλαδή, δεν γράφει HD αλλά σε ανάλυση 640χ480 χειρότερη από κινητό.Επικοινώνησα με τον τύπο στην Κίνα και μου είπε πως θα μου στείλει άλλο προϊόν.
Το θέμα είναι πως με τραίναρε μέχρι πρίν από 10 μερες λέγοντας κάνε υπομονη θα ερθει κτλ...φυσικά το σωστό προϊόν δεν ήρθε ποτέ.Δεν απαντά στις οχλήσεις μου πλέον.
Και φυσικά δεν μου έχει κάνει refund   τα χρήματά μου. Μέσα από την κονσόλα του ebay προσπάθησα να ανοίξω case για την κάμερά μου αλλά ανεπιτυχώς αφού στον τομέα cases
δεν βρίσκει την αγορά της κάμερας που έκανα τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και δεν μπορώ να προχωρήσω την διαδικασία...επίσης δεν μπορώ ούτε να τον βαθμολογήσω αρνητικά.Τι μπορώ να κάνω ;

Link to comment
Share on other sites

Πολύ φοβάμαι ότι ούτε από Paypal θα κάνει κάτι. Εχουν περάσει 4 μήνες+

Σε τέτοιες περιπτώσεις από την αρχή κάνεις τη διαδικασία και δε στηρίζεσαι στο "λόγο τιμής" κάποιου που λέει το έστειλα. Εξασφαλίζεις τα λεφτά σου και αν ερθει όλα καλά και ωραία.

Link to comment
Share on other sites

Παντως εγω προσωπικα στο 30ημερο ανοιγω case οτι δεν το εχω παραλαβει, να εχω το κεφαλι μου ησυχο. 

Αν ερθει το κλεινω κ ολα καλα.  Στις 50 μερες απαιτω refund γιατι ειτε δεν το εχει στειλει, ειτε εχει χαθει.

Link to comment
Share on other sites

Αν η αγορά έγινε τον Ιανουάριο λογικά στο Paypal θα μπορείς να ανοίξεις dispute μιας και πλέον νομίζω σε όλες τις αγορές δίνουν 180 μέρες περιθώριο. Μπορείς να το ελέγξεις και στο email που σου έστειλαν από το Paypal όταν έκανες την αγορά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.