Jump to content



Laptop στα ~ 220 Lenovo 110S vs Innovator V148 vs ??


Recommended Posts

Καλησπερα,

 

αρχικα το laptop το θελω για οταν δεν ειμαι σπιτι και να αντικαταστησει το υπαρχων notebook (n280, 2GB, 11.6") του οποιου η χρηση ειναι αποκλειστικα για remote σε home server windows / nix μιας και αυτο αντεχει μονο. Προφανως με κατι νεοτερο θα κανω και κανα web browsing / ελαφρο streaming αλλα ως εκει.

 

Με νοιαζει να ειναι ελαφρυ, μικρο σε διαστασεις και σχετικα καλη ποιοτητα οθονης. Απο κει και περα λογω του budget δε περιμενω πολλα.

 

Αυτο που εχω δει να ξεχωριζει στα παραπανω ειναι το lenovo 110S (ιδιες inches / αναλυση με το υπαρχων) με αρνητικα για μενα κυριως το οριο τον 2GB ram της cpu, απο κει και περα εχει πολυ καλες κριτικες.

 

Ενα αλλο που ειδα σημερα ειναι του eshop το innovator V148 στις 14" με καλη αναλυση, λιγο καλυτερο επεξεργαστη και το ιδιο οριο στη RAM αλλα δεν εχω τη παραμικρη ιδεα για τη ποιοτητα του.

 

Εχει κανενας εμπειρια με καποιο απο αυτα τα δυο ή εχει να προτινει κατι αλλο;

 

Υπαρχουν διαφορα refurbrished με i3/i5, ssd σε 11-13" με περισσοτερη ram κτλπ αλλα λογω της χρησης του προτιμω τις μικροτερες διαστασεις παχους και βαρος.

 

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.