Jump to content



Kodi και ανακάτεμα αρχείων ανάμεσα σε δίσκους.


Recommended Posts

Έχω το Minix u2. Δύο WD usb εξωτερικούς δίσκους.Ένας TV Shows ο άλλος Movies.Συνδέω τον ένα ton κάνω σαν add source,scan for new content,download fanart.Αποσυνδέω βάζω τον άλλο κάνω τα ίδια.Συνδέω και τους 2 κάποια στιγμή μαζί.Είχα αλλάξει κάποια αρχεία.Κάνω πάλι can for new content,download fanart.Μια μέρα βγάζω τους δίσκους και τους συνδέω στο pc να περάσω νέα αρχεία.Βλέπω ότι ανακατέυθηκαν όλα μεταξύ των 2 δίσκων,σαν να προσπάθησε να τα κανει sync ή κατι τέτοιο.Σχεδόν είναι όλα διπλά.Τα ξεκαθαρίζω πάλι και κάνω έναν έναν add source,scan for new content,download fanart.Τώρα φοβάμαι να τους έχω και τους 2 πάνω ταυτόχρονα μην κάνει τα ίδια.Καμία λύση;

Δεν θέλω να μπουν όλα σε έναν δίσκο.Αυτό προυποθέτει την αγορά επιπλέον δίσκου για να χωράνε και αχρηστεύονται οι 2 που έχω.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.