Jump to content



PCIe to PCI


Recommended Posts

Μολις μου ηρθε αυτο http://www.ebay.com/itm/PCI-E-Express-X1-to-Dual-PCI-Riser-Adapter-Card-Extend-With-USB-3-0-Cable-2-6-FT/281897801427  που ειχα παραγγειλει για να βαλω μια παλια καρτα ηχου στην Z270F. E, δε δουλευει. :p

Περα απο το γεγονος οτι ειναι κινεζια (αν και δε του φαινεται) οποτε υπαρχει το ενδεχομενο να μη δουλευει απο μαμα, παιζει να θελει καποια ρυθμιση απο bios? Ρευμα PCIe κτλ?

Αν του βαλω εξωτερικη τροφοδοσια (και μονο τοτε) αναβει το μπλε led που φαινεται στην φωτο αλλα οτι καρτα και να βαλω (με η χωρις τροφοδοσια) παραμενει κλειστο. Το τι ειναι ακριβως το led δε ξερω μιας και δεν υπαρχει manual. Η καρτα δεν αναγνωριζεται παρα μονο υπαρχει ενα PCI Simple Communications Controller στο Device Manager το οποιο ζηταει drivers.

 

To εχω δοκιμασει και στις δυο PCIx1 θυρες χωρις αποτελεσμα. Η καρτα ηχου λειτουργει σε αλλο pc οποτε δεν υπαρχει καποιο προβλημα εκει.

 

Ideas?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.