Jump to content



Αναδιπλούμενο κρεβάτι- ράντζο


psyber

Recommended Posts

Παιδιά λόγω δουλειας θα παω σε άλλη πολή για ένα διάστημα, σε σπίτι που δεν έχει κρεβάτι. θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε κάποια λύση για τον ύπνο που να προσφέρει μία σχετική άνεση,να μην ειμαι καθε μερα πιασμένος. Σκέφτηκα κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/4826935/Luxor-Ράντζο-Κρεβάτι-90x200.html

 

Εσείς τι προτείνετε; θα προτιμούσατε στρωμα κατευθείαν στο πάτωμα, φουσκωτό ή κάτι άλλο.

 

Ευχαριστώ πολύ.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Θα έπαιρνα κάτι που να με βολεύει και να έχει καποια χρηστική αξία για μετά οπότε θα απέκλεια το ράντζο αν και είναι μια άχαρα για ύπνο αλλά δεν μπορείς να κάτσεις(μόνο ξαπλωτός). Αν πάρεις στρώμα κανονικό μετά τι θα το κάνεις;

Θα έπαιρνα φουσκωτό στρώμα ύπνου με ενσωματωμένη αντλία σαν το παρακάτω(intex μάρκα κοίτα).

Αλλιώς αν θες κάτι πιο οικονομικό πάρε ένα διπλό στρώμα ύπνου φουσκωτό και αγόρασε μια ηλεκτρική αντλία.

yp.jpeg

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά προσοχή.

 

Έχω φουσκωτό στρώμα για επισκέπτες άρα θα μεταφέρω παράπονα άλλων.

Δεν το έχω χρεισιμοποιήσει εγώ αλλά πρέπει να σκεφτεί το θέμα κρύο ζέστη από το πάτωμα.

Δεύτερο μιλάμε οτι κοιμάσαι σε αέρα και δε παίρνει το στρώμα την μορφή του σώματος όπως παίρνουν τα στρώματα (είτε έστω στο ίδιο επίπεδο) αλλά το σώμα παίρνει την μορφή του σώματος.

Ίσως καλύτερα να πάρει 3 παλέτες και ένα καλούτσικο στρώμα. Στην τελική το στρώμα είτε το χρεισιμοποιεί αλλού μετά είτε το χαρίζει είτε το πουλάει.

Έγινε επεξεργασία από swatoner
Link to comment
Share on other sites

Έχω παρόμοιο φουσκωτό στρώμα με ενσωματωμένη αντλία για να το φουσκώνεις. Δεν είναι και ότι καλύτερο, ίσως φταίει και η μάρκα (από supermarket TESCO). Καταρχάς ποτέ δεν ευχαριστήθηκα ύπνο σε αυτό και έχω κοιμηθεί συνολικά κάπου στις 15 φορές όταν είχα επισκέπτες. Με την παραμικρή κίνηση που θα κάνεις για να αλλάξεις πλευρό τρίζει. Η ενσωματωμένη αντλία μπορεί να είναι πρακτική αλλά στο δικό μου τουλάχιστον χάνει τον αέρα σιγά σιγά από το διακόπτη της αντλίας με αποτέλεσμα κάθε μέρα να θέλει συμπλήρωμα.  Πάντα ένιωθα να κρυώνω περισσότερο σε σχέση με το να κοιμόμουν σε κανονικό στρώμα χρησιμοποιώντας τα ίδια σεντόνια/πάπλωμα.

Link to comment
Share on other sites

defiant καλη η προταση σου θα τη μελετησω. έχει κάνει κανείς ύπνο σε τέτοιας ποιότητας φουσκωτό στρώμα; παιρνουν το σχημα του σωματος (βουλιαζεις) ή έχουν μία σχετική σκληρότητα;

Link to comment
Share on other sites

Έχω κοιμηθεί σε αερόστρωμα αλλά όχι τόσο ψηλό σε καμπινγ. Το αν θα σε βολέψει είναι καθαρά στον άνθρωπο, εγώ π.χ δεν είχα κάποιο θέμα(σε σύγκριση με αυτοφουσκωτο στρώμα για σκηνή). Αν θες κάτι πιο σκληρό κοιτά για στρατιωτικό ράντζο αλουμινένιο ή σε αυτό που ποσταρες αρχικά δεν δείχνει άσχημο.

Έγινε επεξεργασία από defiant
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.