Jump to content

alxandros

Premium Members
  • Posts

    78
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by alxandros

  1. alxandros

    Αναδιπλούμενο κρεβάτι- ράντζο

    Έχω παρόμοιο φουσκωτό στρώμα με ενσωματωμένη αντλία για να το φουσκώνεις. Δεν είναι και ότι καλύτερο, ίσως φταίει και η μάρκα (από supermarket TESCO). Καταρχάς ποτέ δεν ευχαριστήθηκα ύπνο σε αυτό και έχω κοιμηθεί συνολικά κάπου στις 15 φορές όταν είχα επισκέπτες. Με την παραμικρή κίνηση που θα κάνεις για να αλλάξεις πλευρό τρίζει. Η ενσωματωμένη αντλία μπορεί να είναι πρακτική αλλά στο δικό μου τουλάχιστον χάνει τον αέρα σιγά σιγά από το διακόπτη της αντλίας με αποτέλεσμα κάθε μέρα να θέλει συμπλήρωμα. Πάντα ένιωθα να κρυώνω περισσότερο σε σχέση με το να κοιμόμουν σε κανονικό στρώμα χρησιμοποιώντας τα ίδια σεντόνια/πάπλωμα.
  2. alxandros

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές γιορτές σε όλους
  3. alxandros

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά!
  4. alxandros

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στο http://www.sreality.cz/ Έχει αγγελίες απο διάφορα μεσιτικά γραφεία οπότε υπολογίζεις και την αμοιβή του μεσίτη σε αυτή την περίπτωση.
  5. alxandros

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Λογικά έκλεισες με το student agency, η στάση είναι ακριβώς έξω απο το αεροδρόμιο οπότε δεν έχεις καθόλου περπάτημα. Για τράπεζα άνοιξα κι εγώ στην Equabank, ήταν η 1η που βρήκα να ανοίξω λογαριασμό μόνο με Ελληνική ταυτότητα. Online δεν μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό, νομίζω είναι μόνο για Τσέχους, θα χρειαστεί επίσκεψη σε κατάστημα. Όλα έγιναν την ίδια μέρα και η κάρτα αν θυμάμαι καλά ήρθε με το ταχυδρομείο και απο εκεί και έπειτα δεν τους χρειάστηκα κάτι. Πολύ καλό ebanking, δωρεάν ενημερώσεις με email για οποιαδήποτε αλλαγή στον λογαριασμό και ανάληψη απο όλα τα ΑΤΜ χωρίς προμήθειες. Το μόνο αρνητικό είναι οτι έχει πολύ περιορισμένο δίκτυο καταστημάτων αλλά πραγματικά δεν το χρειάζεσαι. Για συνάλλαγμα βρίσκεις παντού να κάνεις, έχει πάρα πολλά ανταλλακτήρια στο κέντρο Καλή αρχή να έχεις
  6. alxandros

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Εγω πιστοποίηση είχα δώσει 01/2009 και απο τότε δεν είχα ασχοληθεί καθόλου. Μέσα σε δυο μέρες έκανα μια γρήγορη επανάληψη σε όσα περισσότερα μπορούσα και δεν συνάντησα ιδιαίτερες δυσκολίες, μου φάνηκε βατό, δεν ξέρω πόσο έγραψα αλλά μάλλον καλά γιατί μου πρόσφεραν τη θέση. Σε κάποιον που τα έχει kai πρόσφατα δεν θα έχει πρόβλημα. CCNA ύλη ήταν οι ερωτήσεις εκτός απο 3-4 ερωτηματα στο τέλος που ήταν απο CCNP.
  7. alxandros

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Γεια σου φίλε. Είχα παει στο event που είχε γίνει τον Απρίλιο. Το τεστ ήταν Multiple Choice, σε κάποιες ερωτήσεις είχε μόνο μία σωστή απάντηση και σε άλλες είχες περισσότερες σωστές απαντήσεις αλλά δεν σου έλεγε πόσες είναι οι σωστές επιλογές, τσέκαρες εσύ όσες νόμιζες σωστές (check all that apply). Είχε διάφορα ερωτήματα που κάλυπταν την ύλη. Τα τελευταία ερωτήματα ήταν για ύλη απο CCNP. Εγώ εχω το CCNA οπότε και δεν τα γνώριζα. Στο lab είμασταν σε γκρουπ 4-5 ατόμων. Είχαν μια τοπολογία 3 router και ο σκοπος ήταν να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους. Αυτός που έκανε τη συνέντευξη έγραφε τις εντολες που του λέγαμε στον υπολογιστή. Αυτό που μετράει κυρίως και ήθελαν να δούνε είναι οτι μπορούμε να συνεργαστούμε μεταξύ μας σαν ομάδα και δευτερευόντος αν θα βρείς το πρόβλημα, καλό είναι βέβαια να λυθεί ή να προχωρήσεις αρκετά με το troubleshooting. Μόλις τελειώσαμε και με αυτό ύστερα απο λίγο μας χώρισαν σε δυο γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ ήταν αυτό που τους κάνανε προσφορά για τη θέση άμεσα. Στο 2ο γκρουπ τους ξαναέκαναν ατομικά κάποιες έξτρα ερωτήσεις/διευκρινήσεις και θα τους ανακοίνωναν μετά αν γίνονταν δεκτοί ή όχι για τη θέση.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.