Jump to content



Προβλημα με την εγκατασταση ενος HP 1315


Recommended Posts

Αγορασα ενα πολυμηχανημα ΗΡ 1315 αλλα δε μπορω να κανω με τιποτα εγκατασταση το cd...περνω συνεχως τι ιδιο μυνημα λαθους...Εφερα και απο τη σελιδα της ΗΡ το ιδιο πακετο και παλι βγαζει το ιδιο error. Ειναι εμφανες οτι περναει τους drivers αλλα το error βγαινει κατα τη διαρκεια install του software οποτε κανω kill την εγκατασταση ...ωστε να μου μεινουν τουλαχιστον οι drivers ! ..να το error...καμια ιδεα ! ?

post-390-1416071824,3639_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

το πακετο που κατεβασα ειναι μονο αγγλικο ..οποτε το προβλημα παραμενει.

Η εγκατασταση 3εκιναει με το μηχανημα εκτος ..σε καποια φαση σου λεει συνδεσε το το ελεγχει ..σου λεει εισαι οκ (προφανως εκει περναει τους drivers) και στη συνεχεια (που προφανως περναει το software) χτυπαει...

Θα δοκιμασω αφου το αναγνωρισει να το 3αναβγαλω αν και δε βλεπω να φταιει αυτο

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Εγω το εγκατεστησα συμφωνα με τιε οδηγιες και ολα ειναι οκ.Πρεπει να ειναι κλειστο το πολυμηχανημα οταν κανεις εγκατασταση τους οδηγους.Αν εχεις προβλημα στειλε mail στην ΗΡ(υποστηστηριζει κι ελληνικη γλωσσα) και θα δεις οτι ειναι παρα πολυ εξυπηρετικοι.Να φανταστεις εμενα με πηραν και τηλ στο κινητο για να με ρωτησουν 2 φορες!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.