Jump to content



Zero pixel εγγυηση απο info-quest για NEC


aggelopas

Recommended Posts

Εγγύηση Μηδενικών Καμένων Φωτεινών Κουκίδων στις νέες σειρές οθονών NEC MultiSync 70 και MultiSync 80 προκειμένου τα προϊόντα να είναι ακόμα πιο ελκυστικά για τους Έλληνες καταναλωτές, παρέχει η Info-Quest.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τα μοντέλα συνδυάζοντας τη μοντέρνα και εργονομική σχεδίαση, την άριστη ποιότητα εικόνας και τα προηγμένα χαρακτηριστικά response time έως 8ms, φωτεινότητα έως 400cd/m2, τεχνολογίες DVM (Dynamic Visual Mode) & NTAA (Non-Touch-Auto-Adjustment) με τη δεδομένη άριστη ποιότητα κατασκευής που εγγυάται η NEC, αποτελούν ιδανικές λύσεις για εφαρμογές γραφείου (μοντέλα 1770ΝΧ, 1970ΝΧ), σχεδιαστικές εφαρμογές (μοντέλα 1980SXi, 1980FXi), καθώς και εφαρμογές πολυμέσων (μοντέλο 1970GX).

Η εγγύηση Μηδενικών Καμένων Φωτεινών Κουκκίδων - 0 bright burned pixel warranty - που παρέχει η Info-Quest, προβλέπει δωρεάν αντικατάσταση του προϊόντος τον πρώτο από τα τρία χρόνια της on site εγγύησης και καλύπτει τα ακόλουθα μοντέλα: AccuSync 72XM, MultiSync 1770NX, MultiSync 1970NX, MultiSync 1970GX, MultiSync 1980SXi και MultiSync 1980FXi.

http://www.euro2day.gr/articles/77516/

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από geolast

:o Εύγε NEC... :jump: Αυτό φαντάζομαι σημαίνει ότι άμα έχει backlight effect η οθόνη σου την αλλάζουν; Καλόοοοοοοοο. Ειδικά για τις IPS... :worship:

Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά

Link to comment
Share on other sites

Τι ΕΝΝΟΟΥΣΑ (μπορεί και να κάνω λάθος):

Η οθόνη αυτή της NEC (ετός αν κάνω λάθος) έχει panel τεχνολογίας S-IPS. Αυτά τα panels ενώ είναι αρκετά καλά σε χρόνους απόκρισης (γενικά πάντα) δεν έχουν τόοοοοοοοοοοοοσο καλά χρώματα όσο τα MVA και επίσης δεν είναι πολύ μαύρο το μαύρο τους. Το backlight πρόβλημα τώρα είναι όταν είναι όλη οθόνη μαύρη και παρατηρείς φως και "ασπρίσματα" σε κάποιες γωνίες (κυρίως).

Συνεπώς η NEC δεν δίνει εγγύηση μόνο για καμμένα Pixels, αλλά αν κάποιο μοντέλο έχει έντονο το παραπάνω πρόβλημα τότε στο αλλάζουν. Φαντάζομαι βέβαια ότι μπορεί και το καινούργιο να έχει πρόβλημα. Πάντως μη νομίζεις ότι όλα είναι ελλατωματικά... Προφανώς η στην πλειοψηφία λειτουργούν σωστά.

Ας με διορθώσουν οι πιό έμπειροι αν είπα κάτι λάθος...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από fonzi

Το κακό είναι οτι η infoquest καλύπτει μόνο τις μετά 4/4 αγορασμένες οθόνες...

Κακό αυτό, αλλά όποιος σκέφτεται τώρα να πάρει Nec έχει έναν λόγο παραπάνω. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.