Jump to content



utorrent δεν κανει upload


spH3RiCal

Recommended Posts

Καλησπερα,

 

Εχω ενα θεμα με το uploading στο utorrent, ειτε ειναι πολυ χαμηλο, ειτε ειναι μηδενικο. Μου βγαζει οτι ειναι non connectable τη στιγμη που αν κανω το port test τα βρισκει ολα οκ, οι πορτες ειναι ανοιχτες στο router, το pc εχει τη στατικη στην οποια εχουν ανοιχτει οι πορτες και στο firewall (avg internet security) εχω βαλει allow all connections. Ακομα ομως κι αν το απενεργοποιησω δεν αλλαζει κατι. Δοκιμασα να παω απο την 3.5 πισω στην 2.2.1 τιποτα.

 

Οσο αφορα το κατεβασμα δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Peers υπαρχουν πολλοι.

 

Ideas?

Link to comment
Share on other sites

Τα περισσότερα νόμιμα torrents έχουν πολλούς seeders και ελάχιστους leechers, οπότε είναι λογικό να μη βλέπεις πολλή κίνηση. Η αντίστροφη κίνηση που περιμένεις να δεις στη γραμμή σου μετά που έχεις κατεβάσει πχ μια διανομή linux από torrent είναι μεσοσταθμικά της τάξης των μερικών εκατοντάδων kB/s και μόνο για σύντομα χρονικά διαστήματα. Εφόσον το upload κάποιες φορές είναι χαμηλό, αλλά μη μηδενικό, πιθανότατα οι ρυθμίσεις σου είναι μια χαρά.

 

Επίσης, οι οικιακές ADSL/VDSL είναι ασύμμετρες, που σημαίνει ότι το upload που σου επιτρέπουν είναι σημαντικά χαμηλότερο από το download έτσι κι αλλιώς -συνήθως μία τάξη μεγέθους ή περισσότερο. Συνεπώς, από την περιγραφή σου δε φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.