Jump to content



προβλημα με usr9105 και Unrealtournament2004


Mustap

Recommended Posts

προσφατα αγορασα αυτο το ρουτερ και παρατηρησα οτι δεν συνδεεται στο ιντερνετ αλλα κολλαει στο querying master server .εχει κανεις αναλογη εμπειρια?εχω δοκιμασει ολα τα patch του παιχνιδιουεχω βαλει και το νεο firmware απανω.

Link to comment
Share on other sites

αυτο υπεθεσα και εγω αλλα δε μπορεσα να βρω τιποτα στο νετ η στο μανουαλ.

το παλαβο ειναι οτι οταν το πρωτοεγκατεστησα δουλεψε κανονικα.μετα εβαλα το τελευταιο πατς και κολλαει εκει.τωρα εβαλα παλι τη παλια εκδση και κολλαει ακομα.

Link to comment
Share on other sites

τελικα ξαναεκανα καθαρη εγκατασταση(εσβησα και τον φολντερ που ειχε μεινει) και δουλευει κανονικα.το προβλημα οποτε βρισκεται σε κατι που προσθετει το patch.τελος παντων θα το αφησω ετσι και βλεπουμε.εκτος και αν ξερει κανεις τιποτα παραπανω.ειναι και 5.5 γιγα το κ@λοπαιχνιδο.

παντως με απενεργοιημενο τον nidia firewall ουτε παλι ετρεχε

με το crypto f200 ετρεχε κανονικα και με το πατς

Link to comment
Share on other sites

δεν προλαβα να παιξω μια φορα εφαγα παλι ακυρο.κολλαει ψαχνωντας τον server

τελικα πρεπει να ναι αυτο που ο φιλος tristeno ειπε οτι θελει ανοιγμα καποια ports.δεν ξερω γιατι το βρηκε τη πρωτη φορα.

αυτο βρηκα απο που μπορει να γινει.πληκτρολογεις 192.168.1.1 στον browser πας security settings kai virtual servers.πατας add,βαζεις τα πορτς που θελεις,βαζεις την ip adress σου,πατας apply και πρεπει να ειναι οκ.ελα ντε που δεν λεει να ξεκολλησει ομως το παιχνιδι.ακομα στα ιδια.αν καποιος το εχει ξανακανει βοηθεια..

την ip adress την βρισκεις πατωντας ipconfig /all στο cmd promp

καποια site που υποτιθεται σου λενε την ip adress σου μου βγαζουν οτι εχω διαφορετικη adress απο αυτη που βλεπω ομως.τι παιζει με αυτο?

Link to comment
Share on other sites

το προβλημα λυθηκε μεσω τριτης οδου.αφου εκανα τα παντα για να ανοιξω αυτα τα ports παλι κολλαγε.μετα απο ωρες αναζητησης στο νετ βρηκα οτι αν τρεξεις το gamespyarcade πρωτα και μετα βγεις απο το τρεχων παιχνιδι και κανεις κονεκτ κανονικα, τοτε παιζει και μπορεις να κλεισεις το gamespy.(το προβλημα το εκανε ακομα και στο μοντεμ της κρυπτο.)

οτιναναι

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.