Jump to content



task manager vs msi afterburner . αξιοπιστία .


Recommended Posts

είπα να δοκιμάσω σήμερα ένα τράιαλ της ubisoft .και επειδή ήθελα να δώ το φραμερατε έβαλα να τρέχει το afterburner . (τις τελευταίες μέρες με το update του falls creators update έχω το gpu tab ανοιχτό να δώ πως δουλεύει η κάρτα σε δεύτερη οθόνη . το μόνο που δεν δείχνει είναι είναι το framerate .για αυτό άνοιξα το msi afterburner ). 

πάνω κάτω οι ενδείξεις στα υπόλοιπα ήταν οι ίδιες. με διαφορά καθυστέρησης στον επεξεργαστή . στην gpu  όμως η διαφορά ήταν μεγάλη . 

στο τασκ μάνατζερ η gpu έδειχνε σταθερά 60/100 στο 3d με v sync on ενώ την ίδια στιγμή το αφτερ μπέρνερ έπαιζε από 100/100 σε 70 σε 20 σε 0 τις εκατό . 

ποιο από τα δύο είναι το σωστό ? γιατί άλλη χρήση δείχνει το ένα άλλη το άλλο . στην μνήμη συμφωνούσαν . το παιχνίδι ήταν το infinte warfare πάνω στο οποίο έγινε η μέτρηση . 

εαν μπορεί κανείς ας συγκρίνει και στο πι σι του να μας πει μια γνώμη . η κάρτα που έχω είναι η 390χ. με τις nvidia δεν γνωρίζω εαν δείχνει το ίδιο .

Link to comment
Share on other sites

έκανα και δεύτερο τέστ με το dirt rally . 

στο msi afterburner έδειχνε 100/100 gpu usage ενώ στο τασκ μάνατζερ έδειχνε 60/100 στο 3d . επίσης η ένδειξη του επεξεργαστή ήταν 10/100 κάτω στο αφτεμπέρνερ  . αυτό μάλλον εξηγείται στο ότι δείχνει το cpu usage του thread και όχι του επεξεργαστή ολόκληρου με όλα τα τασκς. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.