Jump to content



Αναζήτηση Headset


Recommended Posts

Ψάχνω για νέο headset στο PC. Χρησιμοποιούσα αρκετά χρόνια ένα razer Carcharias και δεν είχα παράπονο. Για τις λίγες ώρες που χαλάρωνα με online gaming ήταν βολικά, δεν με κούραζαν πολύ, είχαν ρύθμιση έντασης ήχου και mute για το mic και από ήχο δεν τα πήγαιναν άσχημα. Με κάποιες αλλαγές σε δερμάτινα ear pads με είχαν καλύψει για αρκετά χρόνια. Ακόμα δουλέυουν όμως μετά από τόσο καιρό και αρκετά ατυχήματα το καλώδιο παρέδωσε πνεύμα και κάνει επαφή το mic με το δεξί κανάλι. Είμαι ακόμα σε αναζήτηση ανταλλακτικού καλωδίου αν και δεν ξέρω που να ψάξω. Ιδανικά θα ήθελα να βρω braided όπως είχε αλλά ακόμα και κάποιας καλής ποιότητας καλώδιο δεν θα με πείραζε. Έχει καλώδιο με 2x 3.5mm υποδοχή. Αν κάποιος έχει κάποια παραπάνω πληροφορία που θα μπορούσα να ψαξω θα βοηθούσε.

 

Στο κύριο θέμα τώρα. Το budget είναι σχετικά χαλαρό. Μπορώ να διαθέσω ένα ποσό 70-80€ χωρίς αυτό να είναι απόλυτο αν βρεθεί κάτι πολύ καλό μπορεί να ανέβει και πάνω απο 100€. Επίσης, υπάρχει ένα πιστωτικό σε eshop αν και από ότι είδα οι επιλογές σε ακουστικά εκεί είναι το λιγότερο φτωχές. Με ενδιαφέρει σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής, άνεση και ποιότητα ήχου τουλάχιστον αντίστοιχή των προηγούμενων ακουστικών. Θέλω να πάω σε αναλογική σύνδεση και αν υπάρχει in line volume control και mute για το mic ακόμα καλύτερα.

 

Προσωρινά είμαι με κάτι creative sigma 360. Παρόλο που σαν ακουστικά είναι τίμια (τουλάχιστον για την τιμή που τα αγόρασα, αν και ο ήχος στα μπάσα και στις πολύ υψηλές ακούγεται κούφιος) σαν headset είναι άθλια. Το μικρόφωνο πιάνει τριξίματα από κατακόρυφο άξονα στους οδηγούς που σαν σκοπό είχε να τα κάνει πιο άνετα με αποτέλεσμα να πιάνουν σκόνη σε κάποιο δωμάτιο.

 

Οπότε .... ακούω προτάσεις ....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.