Jump to content



Wireless all-around headset (PC,Mac,Consoles)


Recommended Posts

Είμαι σε αναζήτηση headset. Προς το παρόν βολεύομαι με τα HyperX Cloud και παρότι πολύ decent ακουστικά, έχω βαρεθεί να παλεύω με τα καλώδια.

Χρήση μουσική-office noise isolation-gaming και κανά video-call, occasionally, με περίπου αυτή τη σειρά.

Το noise isolation δεν με καίει να ειναι ωτοασπίδες απλά να κόβει λίγο απ' τη βαβούρα του γραφείου.

Σημαντικός παράγοντας η άνεση. Τα HyperX περνάνε εύκολα ένα 8ώρο τη μέρα στο κεφάλι μου και α) δεν με ενοχλούν/ζεσταίνουν/ιδρώνουν β) δεν τους φαίνετε (πολύ καλή ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά τους.

 

Σημαντικό να είναι wireless συμβατά με PC, Mac, Xbox One & PS4. One headset to rule them all φάση :hehe: Επειδή πολλές φορές παίζω απ' το PC συνδεδεμένο στην τηλεόραση με hdmi βάζω την προέκταση στα cloud και ειναι at-least προβληματικό setup (τουλάχιστον το one έχει 3.5 jack στο controller).

Το mac είναι Pro 2017 που σημαίνει ότι έχει μονο usb 3 και 3.5 jack θύρες, που σημαίνει ότι θα προτιμούσα να ειναι bluetooth για να μην κουβαλάω αντάπτορες κλπ., αλλά απ' ότι είδα το bluetooth δεν προσφέρει αξιοπρεπή ποιότητα ήχου.

 

Δεν με καίει το 7.1, το positioning σε competitive games (δεν παίζω) κλπ. Θα ήθελα ιδανικά καλή απόδοση του ήχου χωρίς υπερβολές σε κάποιο range. Άντε λιιιιιγο τονισμένα τα μπάσα δεν θα με χάλαγε, αλλά όχι υπερβολές :p Στο PC οδηγούνται απ' την onboard του Z170. Οπότε 7.1, RGB κλπ. ψιλοάχρηστα features. Και το design θα ήθελα να ήταν σχετικά διακριτικό μιας και θα χρησιμοποιούντε και σε περιβάλλον γραφείου.

 

Προς το παρόν τα μόνα που έχω βρει που καλύπτουν τουλάχιστον τα basics απ' τα αποπάνω ειναι τα Steelseries Arctis 7 (με το catch ότι σε One δεν είναι wireless αλλά wired - στο controller βέβαια οπότε το λες partially acceptable).

 

budget ιδανικά θα ήθελα ταβάνι τα 200€ αλλά για κάτι σούπερ-ουάου το συζητάω :)

 

any other ideas, suggestions?

 

 

Έγινε επεξεργασία από kavadias
Link to comment
Share on other sites

πριν 7 ώρες, το μέλος kavadias έγραψε:

Προς το παρόν τα μόνα που έχω βρει που καλύπτουν τουλάχιστον τα basics απ' τα αποπάνω ειναι τα Steelseries Arctis 7

 

Έχοντας δοκιμάσει στο παρελθόν 2 ζευγάρια Steelseries πολύ χαμηλότερης κατηγορίας τιμής, έχω να πω ότι ήταν αξιοπρεπέστατα όσον αφορά τον ήχο και απίστευτα άνετα στην πολύωρη χρήση.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.