Jump to content



Εκλεισε η οθονη


Recommended Posts

Χτες το απογευμα ενω λειτουργουσα τον υπολογιστή (συγκεκριμένα σερφαρα στο fb) ξαφνικα εκλεισε η οθόνη! Ο υπολογιστής ομως λειτουργουσε κανονικα! Στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε η καρτα γραφικων, ανοιξα το κουτι, καθάρισα λιγο τα "εντωσθια" και το ξανά ξεκίνησα.... Ενω και παλι ανοιξε κανονικα ο υπολογιστής, η οθονη τιποτα! Μετα παρατήρησα οτι στον μετασχηματιστη που βρίσκεται στο καλωδιο τροφοδοσιας της οθονης, δεν αναβε το πρασινο λαμπακι που αναβε οταν το συνδέεις συνηθως στο ρευμα... Λετε να έχει καει? Και αν εχει καει, έχει καψει και την οθονη? Που μπορω να βρω τετοιο τροφοδοτικο? Το συγκεκριμενο τροφοδοτικό  εχει 100-240V 50-60Hz με output 12v 3000mA 

Έγινε επεξεργασία από jasonas
Link to comment
Share on other sites

Το πηγα τελικά σε ηλεκτρολογιο, το μετρησε και τελικα έφταιγε το καλωδιο τροφοδοσίας το κομματι που συνδέει την πρίζα με τον μετασχηματιστη... Καπου ειχε τσαλακωσει και μαλλον κοπεί εσωτερικα... 2,5 ευρω και ολα οκ!
Ευχαριστω για τις συμβουλές παιδιά!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.