Jump to content



Windows Update και ενημέρωση drivers


Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή με υγεία χαρά και ότι επιθυμείτε για εσας και τους αγαπημένους σου και βέβαια κουράγιο και υπομονή σε όσους νοσούν.

 

Ηθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με το Windows update. Εγκατέστησα το πρόγραμμα driver booster 5 free και σύμφωνα με όσα λέει διαπίστωσα οτι υπάρχουν drivers σε συσκευές στο μηχάνημα μου που μπορεί να είναι από το 2006 (!). To πρόγραμμα βρίσκει τις πιο καινούριες και τις εγκαθιστα. Το θεωρείτε επίφοβο; Γιατί αδιαφορεί τόσο η Microsoft και το update δεν τις βρίσκει;

 

Φιλικά

Psyber

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλη Σαρακοστη με πολυ λαγανα και ταραμοσαλατα

Το εβαλα και εγω το προγραμα και μου βρηκε και εμενα πολυ πραμα..............................

Τι να πω???????Προφανως η μικρομαλακη στα @@ της για τους οδηγους............................

Παντως μεχρι στιγμης μια χαρα παει το εργαλειο........................

Να'σαι καλα που το μοιραστικες μαζι μας αδερφε μου και σε ευχαριστω για το refreshing στους οδηγους..........................

Link to comment
Share on other sites

Καλή Σαρακοστή και από εμένα. Κάποτε χρησιμοποιούσα και εγώ τέτοια προγράμματα. Νομίζω πως βάζει τα τελευταία drivers αλλά όχι με βάση τα τελευταία drivers της μητρικής που κάπου σταματάει το support αλλά το πραγματικά τελευταίο driver. Απλά υπάρχουν μερικές φορές θέματα συμβατότητας με τους last driver σε σχέση με τους "last" drivers που έχει η μητρική και για αυτό δεν τους περνάει το σύστημα.Το λέω μιας κ αφού έβαλα και καλά τα τελευταία drivers είχα θέματα με πχ Intel rapid και του chipset + με onboard driver GPu σε λάπτοπ, με αποτέλεσμα περίεργες συμπεριφορές στο σύστημα! Απλά προσοχή σε τυχών θέματα, να έχετε υπόψην ότι μπορεί να είναι από εκεί!

Έγινε επεξεργασία από Nemesis89
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Το είχα τσεκάρει αυτό το πρόγραμμα και δημιούργησε πρόβλημα με κάποιον driver. Καλό είναι να το απεκαταστήσεις και να μην ασχοληθείς άλλο με αυτό. Αν με αυτό έβλαλες κάποιους drivers καλό είναι να τους κάνεις uninstall και να περάσεις τους τελευταίους drivers από τα σαιτ των κατασκευαστών.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.