Jump to content



Antivirus+Firewall με δυνατότητα customization per user


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

 

  Όπως λέει και ο τίτλος ψάχνω για έναν τρόπο ή software που να μπορεί να έχει προφίλ αν user/account στα windows 10. Προσωπικά χρησιμοποιώ το ESET Internet Security και στο πεδίο επιλογής για firewall filtering mode έχω βάλει ιnteractive για να μπορώ να βλέπω τι "περνάει" στο internet traffic. 'Όμως χρησιμοποιούν το πιτσι και υπόλοιποι έφτιαξα ένα guest λογ/μο γιατί αλλιώς θα κάνουν ζημιά στον προσωπικό μου λογ/μο, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω customize το Eset ούτως ώστε να χρησιμοποιεί αυτόματο filtering mode. Επειδή δεν εμπιστεύομαι τους υπολοίπους και επειδή φοβάμαι πως αν το αφήσω interactive mode θα πατούν συνέχεια allow στα εισερχόμενα connections και θα πάθω ζημιά, όπως παλαιότερα, ψάχνω να βρω έναν τρόπο να έχω ξεχωριστές επιλογές ανά χρήστη. 

 

Ξέρει κανείς κάποιο διαφορετικό antivirus+firewall πακέτο το οποίο να μπορείς να έχεις ξεχωριστά προφίλ ανά χρήστη? Ή κανέναν άλλο τρόπο μέσω άλλου software (3rd party) να μπορεί να μανατζάρει τις επιλογές ξεχωριστά? 

 

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.