Jump to content



Ρύθμιση του LOD: cheat ή οχι;


...  

13 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

προσωπικά το έχω κάνει στο 01, (το score αυτό που έχω ανεβάσει) με LOD BIAS=1. ο λόγος που το έκανα περισσότερο είναι γιατί η ATI έτσι και αλλιώς το βάζει 1 μέσω drivers (όταν βάζεις High performance) και αρχίζει και σκάει FPS στο nature. Πιστεύω αυτό το cheat δίνει πολύ στο nature σε ATI και NV, στα άλλα test/bench δε δίνει σχεδόν τίποτα. Απλά η ATI σου το βάζει χωρίς να χρειάζεται να το πολύ ψάξεις και το βλέπεις φάτσα κάρτα ;)

Link to comment
Share on other sites

μετα απο μια συζητηση με τον γιανικο ειχα κατσι και ειχα σκευτη. δεν το θεωρο cheat που να μην επιτρεπετε. δεν αλαζουμε το bench σαν προγραμα που αυτο ειναι cheat. αν ειναι το lod cheat για μενα τοτε ολα cheat ειναι. δλδ γιατι το βαζουμε high performance? ξερουμε τι αλαζη ακριβως? τα ιδια πραγματα δεν κανει? δεν εχουμε αλαξη τα μισα win? αυτα ειναι cheat? για μενα cheat ειναι να πηραξης το ιδιο το προγραμα. ολα τα αλλα τα βλεπω απλα tips. εγω αν benchara με nvidia θα το εκανα. τωρα αν η η εταιρια η η database δεν το επετρεπε δεν θα το εκανα. αλλα εφοσον δεν γινετε λογος πουθενα. εγω θα το ενεργοποιουσα χαλαρα

Link to comment
Share on other sites

Εγώ απλά βλέπω πως στις nvidia η ποιότητα φτάνει σε τελείως απαράδεκτα επίπεδα με το LOD, πολύ πιο χάλια από το high performance της ΑΤΙ και είναι τελείως ανεξέλεκτο τι επίπεδο LOD θα διαλέξει ο καθένας. Όσο για το nature του 2001, εγώ πιστευω η ΑΤΙ δικαίως έχει τις nvidia παντού, οχι λόγω LOD αλλά λόγω ps 1.4.

Link to comment
Share on other sites

αφού τα PS είναι compatible από την στιγμή που έχει 2 και πάνω, άλλωστε η Χ800 σειρά έχει ps2 και όμως πάει καλύτερα από την NV και εκεί. Aν βάλεις LOD ΒΙAS 1 στη NV η ποίοτητα είναι ακριβώς ίδια με όλα high performance στους drivers της ATI το μόνο σίγουρο.

Link to comment
Share on other sites

Πέρα του κλασικού High Performance δεν χρησιμοποιώ τίποτα άλλο στα Bench που κάνω γιατί δεν το θεωρώ σωστό να χαλάσεις την ποιότητα απεικόνισης για να βγάλεις νούμερα.....:TD:

Με High Performance Settings μπορείς να παίξεις άνετα ένα παιχνίδι αν χρειαστεί, ενώ με LOD Bias 3 είναι αδύνατον αφού πλέον αυτό που βλέπεις δεν είναι picture αλλά μουτζούρα....:unsure:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Στο 2003 βαζω το LOD στο 3 αλλα αντι να αυξανεται το score μειωνεται κατα 100marks!

H ρυθμηση απο το rivatuner για το LOD αναφερεται στο NVIDIA/Global......σε Ati καρτες δεν πιανει??Εχω δει που το βαζουν και σε Ati αλλα σε εμενα μειωνει τα marks το ατιμο....

Ουτε εγω το θεωρω cheat παρεπιπτοντος......εδω κανουν αλλα και αλλα....αυτο τους πειραζει.....?

Και στο orb αμα θες να πας ψηλα,ολοι με LOD tweak ειναι....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.