Jump to content



παλαιά προβλήματα με νέο πληκτρολόγιο Κ95 RGB CORSAIR


Recommended Posts

καλησπέρα. στον παλαιό υπολογιστή μου είχα για 5 χρόνια το πληκτρολόγιο το κ90 της κορσαιρ. μετά την πενταετία άρχισε σε αραιά διαστήματα να μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα . όποτε άνοιγα τον υπολογιστή από cold boot όταν πατούσα το αριστερό κλίκ στο ποντίκι μου άνοιγε ενα παράθυρο βοήθειας στον ιντερνετ εξπλορερ. στο πισι πάνω είχα συνδεδεμένα άλλα δύο ποντίκια και ένα πληκτρολόγιο για το φορμάτ. 

μέχρι να καταλάβω τι έφταιγε και να αφαιρούσα παράγοντες σφάλματος μου πήρε ενα χρόνο και περίπου 8 φορμάτ . μετά από ένα χρόνο κατάλαβα ότι φταίει το πληκτρολόγιο. στην αρχή νομιζα ότι φταίει το ποντίκια ή τα ποντίκια και τα είχα βγάλει όλα .  αλλά το πρόβλημα επέμενε. 

έτσι αναγκάστηκα να υποχωρήσω και να πάρω το καινούργιο και τελυταίο στο κατάστημα το k95 rgb αυτό με τα 20 πλήκτρα που είναι πολύ βοηθητικά. και όχι το platinium που έχει μόνο 5 .

ύστερα από ένα χρόνο με το κ95 άρχισαν πάλι τα ίδια προβλήματα . τώρα όμως έχω και άλλο υπολογιστή . έχω ένα threadriper ενώ παλιά ένα ταπεινό ι5 3550. 

Το πήγα στο κατάστημα που το πήρα . με εξυπηρέτησαν άμεσα αλλά δεν τους παρουσίασε το πρόβλημα στο πισι τους . έτσι μου το γύρισαν πίσω .

Δεν σκέφτομαι να ξαγοράσω ακριβό μηχανικό πληκτρολόγιο γιατί δεν βρίσκω λόγο να δώσω τόσο πολλά λεφτά -200 ευρώ-  για ένα πληκτρολογιο που δεν έχει τουλάχιστον 10 έξτρα πλήκτρα. που σε βοηθούν και στην καθημερινή ζωή . όχι μόνο στο παιχνίδι . τώρα με το κ120 της logitech περνάω καλά . μόνο που είναι κοντά τα πλήκτρα και κάνω λίγα λάθη. 

για πες τε καμία γνώμη . τι μπορεί να φταίει; υπάρχει κάποιος παράγοντας που εγώ αγνοώ ? εκτός εαν είναι softagoyariko το κονφλικτ και δεν φταίει κάτι άλλο. το ίδιο πρόβλημα. σε δύο διαφορετικά πισι . με άλλους οδηγούς . μόνο το λειτουργικό είναι το ίδιο . ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 

Link to comment
Share on other sites

αδερφε εχω το corsair harpoon rgb για mouse και το corsair k55 rgb για keyboard

μου το κανει και εμενα αλλα οποτε του καπνισει.............................

τωρα για παραδειγμα εχω να το δω καιρο

δοκιμασε να κανεις ξανα install το cue γιατι μαλλον αυτο κανει τις λαλακιες

Link to comment
Share on other sites

μόλις το πήρα από το κατάστημα. το έχω βάλει σε άλλη θύρα . μέχρι στιγμής δεν μου το έχει βγάλει. μακάρι να έφτιαξε. έμενα όταν το εμφανίζει το πρόβλημα δεν φεύγει συνεχίζει δεν φεύγει. εσένα σου φεύγει με απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση ή μόνο του ?  

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.