Jump to content



Πρόγραμμα για απεικόνιση μέσω (S)VIDEO-IN


nickstamat

Recommended Posts

Παιδιά, θέλω να συνδέσω το PlayStation 2 στο PC, ώστε να βλέπω εικόνα στην οθόνη και να ακούω ήχο από τα ηχεία μου. Πώς θα το κάνω αυτό;

Βρήκα μια προσωρινή λύση:

Συνέδεσα το καλώδιο του VIDEO (κίτρινο) στο Video-In της κάρτας τηλεόρασης και τα δύο καλώδια ήχου (κόκκινο και άσπρο) στο Line-In της κάρτας ήχου (με ειδικό αντάπτορα). Έτσι βλέπω την εικόνα μέσω του προγράμματος τηλεόρασης, του πολύ καλού WinTV 2000 της Hauppauge!

Δεν με ικανοποίησε όμως η ποιότητα της εικόνας και σκέφτηκα να το συνδέσω στο S-VIDEO της κάρτας γραφικών. Η κάρτα έχει ένα εξάρτημα που συνδέεται στο S-VIDEO και βγάζει 2 εισόδους και 2 εξόδους (VIVO λέγεται νομίζω). Το συνέδεσα κανονικά, αλλά χρειάζομαι και κάποιο ειδικό πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά.

Το CD της κάρτας γραφικών έχει μέσα WDM Capture Drivers, InterVideo WinDVB και διάφορα άλλα, όμως δεν ξέρω αν είναι κάποιο από αυτά. Καμιά βοήθεια;

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ATi [Σήμερα, στις 17:28]

Ποιο PlayStation 2 ρε; Χε, χε!

Το δικό σου!!! :hehe: :hehe: :hehe:

Έπρεπε να γράψω "το PlayStation 2 του ATi"...

Ξέρει κανείς κανένα άλλο πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά πριν πάω να κατεβάσω το WinDVR;;;

Link to comment
Share on other sites

OK, LordOfRings! Το πρόγραμμα το έχεις δοκιμάσει στην FX5700 που έχεις στην υπογραφή σου; Αν ναι, τότε λογικά θα δουλεύει και στην δικιά μου. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω PM! :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.