Jump to content



Public - 20% στα πάντα με τη μορφή πόντων Go4More Εθνικής Τράπεζας


Recommended Posts

public.PNG

 

Αναλυτικές πληροφορίες για το i-bank pay μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της Εθνικής.

 

Στην ουσία, χρειάζεται να έχεις ebanking ή προπληρωμένη της Εθνικής ή το pay band και να τα συνδέσεις με τη σχετική εφαρμογή. Όταν έρθει η ώρα να πληρώσεις, το POS εμφανίζει ένα QR code, το σκαννάρεις με την εφαρμογή από το κινητό και χρεώνεσαι μέσω αυτού. Μέχρι τις 15/7 δίνει 80 πόντους στο ευρώ το οποίο αντιστοιχεί στο 20% της αξίας της αγοράς. Από όσο έχω καταλάβει ισχύει για τα πάντα.

 

Οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε όλες τις συνεργαζόμενες με το go4more επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων είναι Σκλαβενίτης Shell και ΕΚΟ, οπότε η εξαργύρωσή τους είναι απλή υπόθεση. 

 

Σημειωτέων πως κάθε μήνα μπορείς να κερδίσεις έως 250.000 πόντους, οπότε στην προκειμένη περίπτωση οι μέγιστες αγορές από το Public είναι 3125 ευρώ. Οι πόντοι έχουν ισχύ 1 έτος.

 

Η εξαργύρωση των πόντων γίνεται με την αντιστοιχία 1000 πόντοι = 2.5 ευρώ.

 

Ας δούμε ένα παράδειγμα. Αγοράζουμε ένα προϊόν που κοστίζει 100 ευρώ. Πληρώνουμε με το i-bank pay και κερδίζουμε 100 x 80 = 8000 πόντους. Αυτοί οι πόντοι αντιστοιχούν σε 20 ευρώ, το οποίο που μπορούμε να εξαργυρώσουμε σε οποιαδήποτε συνεργαζόμενη επιχείρηση, άρα κερδίσαμε 20 ευρώ ή 20%.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.