Jump to content



Γνώμές για αγορά οθόνης 37.5+ και μερικές ιδέες προς συζήτηση


Recommended Posts

Θα ήθελα να εκφράσω κάποιες σκέψεις μου για ένα setup που θέλω να στήσω.

Βασικά θέλω μια οθόνη, κατά προτίμηση από 37.5 ινστών και άνω με τουλάχιστον ανάλυση 3840x1600. Η κυριότατη χρήση είναι για programming (coding), σερφάρισμα στο διαδίκτυο και πολύ multitasking (κι αφετέρου θέλω να φύγω από την full hd τωρινή οθόνη και να πάω σε κάτι πιο extreme).

Όμως θέλω - δευτερεύοντος - να παίζω που και που και κανένα παιχνίδι.

 

Plan A ) Η αρχική μου ιδέα και ανάλογα με το budget ήταν μια Dell U3818DW (3840x1600 IPS / 60Hz) + μια GT 1030 με displayport για αρχή (ώστε να σηκώνει 4k @ 60hz με DP) σε PC με i7 2600 και πολύυ αργότερα αγορά GTX 1080 Ti και ριζική ανανέωση του PC. Ξέρω δεν έχει πολύ νόημα το ΘΑ, ωστόσο σκέφτομαι να συζητήσω και το plan Β που έχω στο μυαλό μου.

 

Plan B ) Εφόσον δεν είμαι και κανένας τρελός gamer, γιατί να μπω σε έξοδα να αγοράζω GTX 1080 Ti (το PC θα το αναβαθμίσω ούτως η άλλως από Σεπτέμβρη). Σκέφτηκα το εξής:

Μια GT 1030 ή GTX 1050 μαζί με την LG 43UD79-B (για την καθημερινή χρήση υπολογιστή) κι ένα XBOX ONE X που θα συνδεθεί πάνω της για το gaming. Έτσι έχω την υψηλή ανάλυση και ειδική κονσόλα για τα games. Κατ' αυτόν τον τρόπο τα χρήματα που θα έχω να δώσω θα είναι πολύ λιγότερα.

 

Τι λέτε;

Έχει κανείς εμπειρία από 42ρι monitor;

Προσπαθώ να βρω στο διαδίκτυο αν το συγκεκριμένο LG είναι ok με το XBOX ONE X (ανάλυση / hz/ freesynh κτλ) αλλά δεν βλέπω πολλές πληροφορίες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.