Jump to content

petros32

Premium Members
  • Posts

    138
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About petros32

  • Γενέθλια 24/04/1989

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Περιστέρι

Πρόσφατοι Επισκέπτες

1.414 Εμφανίσεις προφίλ

petros32's Achievements

  1. Δίνονται τα εικονιζόμενα κυρίως ως πακέτο αλλά και χωριστά αν κάτσει. Λειτουργούν άψογα. 1. Το TV Tuner αγοράστηκε ύστερα από πολλή έρευνα (ποιότητας / συμβατότητες κτλ) από Γερμανία από παρά δίπλα μέλος. Δυστυχώς δεν υπάρχει απόδειξη και εγγύηση για το tv tuner. Η συσκευασία έχει όλα τα παρελκόμενα με το χειριστήριο και το καλώδιο για input audio / video να μην έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ. Είναι συμβατό το λιγότερο με Windows 10 ενώ αν θυμάμαι καλά στο site το κατασκευαστή αναφέρονται και τα 11ρια. 2. Κεραία One For All SV 9495 DAB, DAB+, DVB-T και DVB-T2, 4k υψηλών προδιαγραφών με φίλτρα παρασίτων και ενδεικτικά leds, εσωτερική. Αγορασμένη από skroutz (Hellasphone/ Skotsezos) στις 10/08/2022 (τιμή αγοράς 63.83 EUR) με την απόδειξη αγοράς της και εντός εγγύησης + δώρο ένα καλώδιο επέκτασης κάπου 1 - 1.5m. Τα δύο παραπάνω προϊόντα δουλεύουν - συνεργάζομαι τέλεια. 50 EUR για το TV Tuner και 40 EUR για την κεραία. Μόνο συνάντηση εντός Αττικής για τη συναλλαγή. Πιθανά σημεία: α) Τζων Κέννεντυ 154, Περιστέρι, ΤΚ 12136 β) ή Media Markt Θηβών και Λεωφ. Αθηνών στην είσοδο γ) ή μετρό Περιστέρι
  2. Πωλούνται οι εικονιζόμενες. Εγγύηση lifetime, αγορά από msystems. Δίνονται καθώς αντικαταστάθηκαν από 2x16GB. HyperX Predator HX433C16PB3K2/16 (16GB/DDR4/3333MHz) 2x8GB Στα 50 EUR. Μόνο συνάντηση εντός Αττικής για τη συναλλαγή. Πιθανά σημεία: α) Τζων Κέννεντυ 154, Περιστέρι, ΤΚ 12136 β) ή Media Markt Θηβών και Λεωφ. Αθηνών στην είσοδο γ) ή μετρό Περιστέρι
  3. petros32

    XFX RX 6800 XT 16GB Merc 319 εντός εγγύησης

  4. Πωλείται μία XFX RX 6800 XT 16GB Merc 319 (RX-68XTACBD9). Εντός εγγύησης μέσω serial number μέχρι 13 Ιανουαρίου 2023. Δεν έχει κάνει ποτέ mining και δεν έχει αλλαχθεί ποτέ η θερμοαγώγιση πάστα της. Λειτουργεί άψογα. Στα 600 EUR. Φωτογραφίες ως σχόλιο σε αυτή τη σελίδα κάτω κάτω. Παραλαβή: 1. Από το χώρο μου στο Περιστέρι για δοκιμή καλής λειτουργίας. Το μόνο ότι τρέχει σε i3 8100 το PC. 2. Στο χώρο σας για δοκιμή, αν βρίσκεστε κοντά σε σταθμό μετρό ή ηλεκτρικό/ ή μπορείτε να με παραλάβετε με αυτοκίνητο από έναν σταθμό. Ετοιμάστε τους drivers κι έρχομαι! 3. Τζων Κέννεντυ 154, Περιστέρι, ΤΚ 12136 (έξω από το Σκλαβενίτη) ή 4. Media Markt Θηβών και Λεωφ. Αθηνών στην είσοδο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ικανό και καλό τροφοδοτικό πριν αγοράσετε την κάρτα Διαθέσιμες αξιολογήσεις σε παρά δίπλα site αγγελιών (152 θετικές, 0 αρνητικές). Συνεννόηση εδώ. Δεν στέλνω εκτός της πόλης μου. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!
  5. Λοιπόν παιδιά, ήρθα σε επικοινωνία μέσω support ticket με την XFX και μου είπαν ξεκάθαρα ότι η εγγύηση ισχύει κανονικά. Οπότε όλα καλά.
  6. Πρέπει να είναι αγορασμένη από εξωτερικό! Άρα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Θέλω να πω, υπάρχει υποστήριξη άμεσα από την XFX για να είναι καλυμμένος όποιος χρειαστεί την εγγύηση ή πρέπει απαραίτητα να επικοινωνήσει με το κατάστημα, ακόμα και εξωτερικού;
  7. Καλησπέρα! Έχω μια XFX RX 6800 XT την οποία αγόρασα από αγγελίες. Όλα καλά με την κάρτα κανένα θέμα. Επειδή δεν πολυπαίζω, υπάρχει μια σκέψη να την πουλήσω. Είμαι σε επικοινωνία με τον πωλητή που μου την είχε δώσει μήπως βρει το τιμολόγιο. Το θέμα: αν δεν βρούμε το τιμολόγιο, εξακολουθεί να ισχύει η εγγύηση; Να σας πω ότι στο https://support.xfxforce.com ...έχω κάνει κι εγώ δήλωση του προϊόντος και βλέπω τα εξής: Άρα να υποθέσω ότι ισχύει η εγγύηση και χωρίς το τιμολόγιο, μέσω serial;
  8. Πωλείται μια Noctua NH-D15S Chromax.Black, αχρησιμοποίητη με όλα τα παρελκόμενα σφραγισμένα από project που δεν υλοποιήθηκε. Δεν τοποθετήθηκε ποτέ σε CPU. Είναι αγορασμένη από e-shop.gr στις 18/05/2022 με απόδειξη αγοράς. Το κουτί αναγράφει ότι περιλαμβάνει και το LGA 1200 αλλά και το LGA 1700. Οπότε δεν χρειάζεται να τρέξετε να σας το στείλει η Noctua. Στα 70 ευρώ. Παραλαβή από: α) Τζων Κέννεντυ 154, Περιστέρι, ΤΚ 12136 στο Σκλαβενίτη ή β) Media Markt Θηβών και Λεωφ. Αθηνών στην είσοδο Έχω αρκετές αξιολογήσεις σε παρά δίπλα site αγγελιών, διαθέσιμες κατόπιν συνεννόησης. Το προϊόν είναι άριστο, δεκτός κάθε έλεγχος στη συναλλαγή. Δεν στέλνω επαρχία. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Πέτρος
  9. Πωλείται ένας i3 8100 με την ψύκτρα του και το κουτί του, εκτός εγγύησης στα 50 ευρώ (τον τρέχω αυτή τη στιγμή στο σύστημά μου και πρέπει να βρω πρώτα 9900k για να τον αφαιρέσω και να τον πουλήσω). Αν ενδιαφερθεί κάποιος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περιοχή Περιστέρι / Αττική με συνάντηση σε σταθμό μετρό. Εγώ μένω Περιστέρι - Λόφο Αξιωματικών.
  10. Αναζητώ έναν i9 9900k. Budget τα 220 ευρώ. Μοναδική προϋπόθεση να μην είναι delided. Περιοχή Αττική με συνάντηση σε σταθμό μετρό. Εγώ μένω Περιστέρι - Λόφο Αξιωματικών. Στείλτε ΠΜ με προσφορές. Συνεννόηση εδώ.
  11. Καλησπέρα! Έχω το μηχάνημα κοιλιακών Kettler AB Former (αρκετά παλιό, αλλά και αρκετά δημοφιλές, το βρίσκεις εύκολα μεταχειρισμένο). Μου έχει χαλάσει το γκρίζο κουτάκι με τον counter και ψάχνω το ίδιο σε άριστη κατάσταση και 100% λειτουργικό. Μπορώ να έρθω σε όποιον σταθμό μετρό ή ηλεκτρικό θέλετε για τη συναλλαγή. Στείλτε ΠΜ με προσφορές, με ενδιαφέρει μόνο το computer, όχι όλο το όργανο γυμναστικής.
  12. Πωλείται Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition (XBOX). Είναι σφραγισμένο με τη ζελατίνα και το αυτοκόλλητο ασφαλείας. Αγορασμένο 03/05/2022 από e-gate.gr με απόδειξη αγοράς (τιμή αγοράς με μεταφορικά: 19.90 ευρώ). Ο λόγος που δίνεται είναι ότι άλλαξαν τα σχέδιά μου και θα στήσω gaming PC αντί να πάρω XBOX. Δίνεται στα 10 ευρώ με παραλαβή από Περιστέρι / Λόφο Αξιωματικών. Δεν στέλνω επαρχία.
  13. Αναζητώ έναν i9 9900k. Budget τα 220 ευρώ. Όχι delided και αν είναι δυνατόν με κουτί και απόδειξη αγοράς. Δεκτή και ανταλλαγή με τον i3 8100 μου (έχω το κουτί του και την default ψύκτρα του) + 180 ευρώ από μέρους μου, αν ενδιαφέρει κάποιον. Περιοχή Αττική με συνάντηση σε σταθμό μετρό. Δεκτές και συναλλαγές με άτομα από επαρχία, αλλά να υπάρχουν αξιολογήσεις. Εγώ μένω Περιστέρι - Λόφο Αξιωματικών. Στείλτε ΠΜ με προσφορές. Συνεννόηση εδώ.
  14. Καλησπέρα! Αναζητώ Xbox One Wireless Adapter For Windows 10, την μικρού μεγέθους έκδοση, όχι την παλιά. Τον θέλω για σύνδεση με XBOX Controller Elite Series 2. Στείλτε ΠΜ με προσφορές. Μόνο Αττική με συνάντηση σε σταθμό μετρό. Εγώ μένω Περιστέρι - Λόφο Αξιωματικών. Ευχαριστώ! Πέτρος
  15. Θα ήθελα να εκφράσω κάποιες σκέψεις μου για ένα setup που θέλω να στήσω. Βασικά θέλω μια οθόνη, κατά προτίμηση από 37.5 ινστών και άνω με τουλάχιστον ανάλυση 3840x1600. Η κυριότατη χρήση είναι για programming (coding), σερφάρισμα στο διαδίκτυο και πολύ multitasking (κι αφετέρου θέλω να φύγω από την full hd τωρινή οθόνη και να πάω σε κάτι πιο extreme). Όμως θέλω - δευτερεύοντος - να παίζω που και που και κανένα παιχνίδι. Plan A ) Η αρχική μου ιδέα και ανάλογα με το budget ήταν μια Dell U3818DW (3840x1600 IPS / 60Hz) + μια GT 1030 με displayport για αρχή (ώστε να σηκώνει 4k @ 60hz με DP) σε PC με i7 2600 και πολύυ αργότερα αγορά GTX 1080 Ti και ριζική ανανέωση του PC. Ξέρω δεν έχει πολύ νόημα το ΘΑ, ωστόσο σκέφτομαι να συζητήσω και το plan Β που έχω στο μυαλό μου. Plan B ) Εφόσον δεν είμαι και κανένας τρελός gamer, γιατί να μπω σε έξοδα να αγοράζω GTX 1080 Ti (το PC θα το αναβαθμίσω ούτως η άλλως από Σεπτέμβρη). Σκέφτηκα το εξής: Μια GT 1030 ή GTX 1050 μαζί με την LG 43UD79-B (για την καθημερινή χρήση υπολογιστή) κι ένα XBOX ONE X που θα συνδεθεί πάνω της για το gaming. Έτσι έχω την υψηλή ανάλυση και ειδική κονσόλα για τα games. Κατ' αυτόν τον τρόπο τα χρήματα που θα έχω να δώσω θα είναι πολύ λιγότερα. Τι λέτε; Έχει κανείς εμπειρία από 42ρι monitor; Προσπαθώ να βρω στο διαδίκτυο αν το συγκεκριμένο LG είναι ok με το XBOX ONE X (ανάλυση / hz/ freesynh κτλ) αλλά δεν βλέπω πολλές πληροφορίες.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.