Jump to content

Havic

Premium Members
  • Posts

    2.189
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Havic

  • Γενέθλια 12/06/2013

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Χαϊδάρι

Πρόσφατοι Επισκέπτες

3.993 Εμφανίσεις προφίλ

Havic's Achievements

  1. i'm conflicted... από την μια θέλω να βάλω dislike για το θέμα του άρθρου αλλά από την άλλη Like γιατί δεν ήξερα τα site. Ενώ η nova το κάνει στα μουλωχτά, κλειδώνει το site χωρίς ιδιαίτερες διαδικασίες και ανακοινώσεις.
  2. Havic

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Το πρόβλημα για μένα είναι ότι το βρόχινο νερό το οδηγούμε γρήγορα προς την Θάλασσα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απορροφηθεί αποτελεσματικά, πρέπει να αρχίσουν να φτιάχνουν λίμνες σε υψηλά υψόμετρα όπου μπορούν ώστε συν τα ποτάμια / λαγκάδια να είναι όσο πιο μεγάλα σε μήκος γίνεται, να μετριάζεται η ροή του νερού και να υπάρχει χρόνος να απορροφηθεί από το έδαφος, δυστυχώς φυσικά και δεν πρόκειται να δούμε τπτ τέτοιο αν δεν φτάσουμε και ξεπεράσουμε το αμήν. Το παραπάνω γίνεται και με τα χιόνια, λιώνουν αργά και απορροφάτε το νερό.
  3. Havic

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Don't look the prices ΝΔ edition.
  4. Havic

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Έχει δίκιο ο άνθρωπος, όλα λειτουργούν μια χαρά, αν δεν μετέφερε (ότι μετέφερε) δεν θα τράκαραν, είναι εμφανές, δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν καταλαβαίνεται Άχρηστοι που αποποιούνται όλες τις ευθύνες, χρεοκοπία Ελλάδας (μετά τα 7-8 χρόνια ΝΔ-Καραμανλή), Βατοπέδι, Novartis , Siemens, Λίστες Λαγκάρντ, τρένα, Αντιπλημμυρικά έργα, πυρκαγίες, φασιστικές απαγορεύσεις (Απαγορεύεται να πάτε σε βουνό καλοκαίρι, και με το παραμικρό να βγαίνετε από το σπίτι (χιόνι, βροχή, covid).
  5. Havic

    Η Radeon RX 7900 GRE της AMD αντιμετωπίζει τις ανησυχίες για το Overclocking Bug

    7900 GRE 590€ 7800ΧΤ 500-550€ Ανάλογα με την τιμή ίσως και να αξίζει, έπρεπε η AMD να σφάξει και λίγο το mem clock μην τυχόν και βγάλουν "ολοκληρωμένο" προϊόν το 2023/2024! Πάντως τραγικό ότι οι πρώτες "decent*" κάρτες έχουν 500€.... και από εκεί και κάτω το χάος. *"Good core" / 16gb 12gb 2024 και onwards είναι meh άσε που έφτασες στα 400+ € για την κόκκινη και 540€ + για την πράσινη. Και κάτω από εκεί σε κοιτάει ο Cthulhuω από το υπερπέραν!
  6. Havic

    Το Bitcoin ξεπέρασε τα 60.000$ για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2021!

    Here we go again....η μαγιά μπήκε, ώρα για το φούσκωμα.
  7. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει η nvidia stock manipulation για να υπάρχουν ελλείψεις στην αγορά, έχει γίνει expert σε αυτό, άρχισαν να πέφτουν λίγο οι τιμές και τσουπ πάλι δηλώσεις/εκφοβισμοί για να αυξήσει τις πωλήσεις, μάλιστα θυμάμαι και τις δηλώσεις "αγοράστε τώρα οι τιμές δεν θα πέσουν" κρίμα δεν προλάβαμε την un-launched 4080 12gb !!!! τα έλεγε ο άνθρωπος! P.S. Όχι ότι η amd δεν είχε κάνει το ίδιο με το stock αυτής της γενειάς μέχρι να φύγει ο κυρίως όγκος της παλιάς, απλά το συγκεκριμένο θέμα είναι για nvidia.
  8. Τα ίδια πίστευαν Nokia και Cisco, fingers crossed !
  9. Havic

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Αν ήταν γύφτοι δεν θα πήγαιναν Πάντως δεν είναι κάτι νέο, υπάρχουν και σε άλλες χώρες άνθρωποι που έχουν ιδιόκτητα κτήματα και ζουν off-grid, απλά το συγκεκριμένο δεν είναι και πολύ όμορφο, να το πω ευγενικά, αν ήταν hobbit house ενοικιαζόμενο πάντως, θα τρέχαν πολλοί να μείνουνε μέσα στο "λαγούμι". Όσο για το βίντεο στο ΙΝ απλά έλεος! δημοσιογραφία του @.
  10. Havic

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Για τον ίδιο λόγο που ανεβαίνουν και τα ενοίκια, γιατί η κυρά Νούλα πιο κάτω το νοίκιασε 100€ παραπάνω, εμείς να μην ανεβάσουμε; Για τον ίδιο λόγο που ανέβηκαν οι gpu, μα οι ηλίθιοι πάνε και δίνουν 900€ για 3060 εμείς να μην ανεβάσουμε; Μου θύμησες το κίνημα της πατάτας που στήνανε ενέδρα στο δρόμο και επιτεθοντουσαν στα φορτηγά...
  11. BFI δεν ήξερα καν ότι υπάρχει.
  12. https://videocardz.com/newz/asus-announces-2-year-warranty-for-oled-burn-in-issue-msi-pledging-3-year-warranty-for-oleds
  13. Havic

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    https://videocardz.com/newz/asus-announces-2-year-warranty-for-oled-burn-in-issue-msi-pledging-3-year-warranty-for-oleds
  14. ta 5500 δεν τα έχω ακούσει, τα z906 "out of the box" είναι bass heavy, πρέπει να κόψεις αρκετό volume από το sub για να έρθει σε ισορροπία, κατά τα άλλα είναι μια χαρά, τώρα αν θες να τα κάνεις φλατ υποθέτω ως ένα βαθμό μπορείς μέσω του equalizer είτε τις κάρτας ήχου είτε του player. Tα z506 είναι σκουπίδια, just saying.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.