Jump to content

Havic

Premium Members
  • Posts

    2.189
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Havic

  1. i'm conflicted... από την μια θέλω να βάλω dislike για το θέμα του άρθρου αλλά από την άλλη Like γιατί δεν ήξερα τα site. Ενώ η nova το κάνει στα μουλωχτά, κλειδώνει το site χωρίς ιδιαίτερες διαδικασίες και ανακοινώσεις.
  2. Havic

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Το πρόβλημα για μένα είναι ότι το βρόχινο νερό το οδηγούμε γρήγορα προς την Θάλασσα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απορροφηθεί αποτελεσματικά, πρέπει να αρχίσουν να φτιάχνουν λίμνες σε υψηλά υψόμετρα όπου μπορούν ώστε συν τα ποτάμια / λαγκάδια να είναι όσο πιο μεγάλα σε μήκος γίνεται, να μετριάζεται η ροή του νερού και να υπάρχει χρόνος να απορροφηθεί από το έδαφος, δυστυχώς φυσικά και δεν πρόκειται να δούμε τπτ τέτοιο αν δεν φτάσουμε και ξεπεράσουμε το αμήν. Το παραπάνω γίνεται και με τα χιόνια, λιώνουν αργά και απορροφάτε το νερό.
  3. Havic

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Don't look the prices ΝΔ edition.
  4. Havic

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Έχει δίκιο ο άνθρωπος, όλα λειτουργούν μια χαρά, αν δεν μετέφερε (ότι μετέφερε) δεν θα τράκαραν, είναι εμφανές, δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν καταλαβαίνεται Άχρηστοι που αποποιούνται όλες τις ευθύνες, χρεοκοπία Ελλάδας (μετά τα 7-8 χρόνια ΝΔ-Καραμανλή), Βατοπέδι, Novartis , Siemens, Λίστες Λαγκάρντ, τρένα, Αντιπλημμυρικά έργα, πυρκαγίες, φασιστικές απαγορεύσεις (Απαγορεύεται να πάτε σε βουνό καλοκαίρι, και με το παραμικρό να βγαίνετε από το σπίτι (χιόνι, βροχή, covid).
  5. Havic

    Η Radeon RX 7900 GRE της AMD αντιμετωπίζει τις ανησυχίες για το Overclocking Bug

    7900 GRE 590€ 7800ΧΤ 500-550€ Ανάλογα με την τιμή ίσως και να αξίζει, έπρεπε η AMD να σφάξει και λίγο το mem clock μην τυχόν και βγάλουν "ολοκληρωμένο" προϊόν το 2023/2024! Πάντως τραγικό ότι οι πρώτες "decent*" κάρτες έχουν 500€.... και από εκεί και κάτω το χάος. *"Good core" / 16gb 12gb 2024 και onwards είναι meh άσε που έφτασες στα 400+ € για την κόκκινη και 540€ + για την πράσινη. Και κάτω από εκεί σε κοιτάει ο Cthulhuω από το υπερπέραν!
  6. Havic

    Το Bitcoin ξεπέρασε τα 60.000$ για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2021!

    Here we go again....η μαγιά μπήκε, ώρα για το φούσκωμα.
  7. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει η nvidia stock manipulation για να υπάρχουν ελλείψεις στην αγορά, έχει γίνει expert σε αυτό, άρχισαν να πέφτουν λίγο οι τιμές και τσουπ πάλι δηλώσεις/εκφοβισμοί για να αυξήσει τις πωλήσεις, μάλιστα θυμάμαι και τις δηλώσεις "αγοράστε τώρα οι τιμές δεν θα πέσουν" κρίμα δεν προλάβαμε την un-launched 4080 12gb !!!! τα έλεγε ο άνθρωπος! P.S. Όχι ότι η amd δεν είχε κάνει το ίδιο με το stock αυτής της γενειάς μέχρι να φύγει ο κυρίως όγκος της παλιάς, απλά το συγκεκριμένο θέμα είναι για nvidia.
  8. Τα ίδια πίστευαν Nokia και Cisco, fingers crossed !
  9. Havic

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Αν ήταν γύφτοι δεν θα πήγαιναν Πάντως δεν είναι κάτι νέο, υπάρχουν και σε άλλες χώρες άνθρωποι που έχουν ιδιόκτητα κτήματα και ζουν off-grid, απλά το συγκεκριμένο δεν είναι και πολύ όμορφο, να το πω ευγενικά, αν ήταν hobbit house ενοικιαζόμενο πάντως, θα τρέχαν πολλοί να μείνουνε μέσα στο "λαγούμι". Όσο για το βίντεο στο ΙΝ απλά έλεος! δημοσιογραφία του @.
  10. Havic

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Για τον ίδιο λόγο που ανεβαίνουν και τα ενοίκια, γιατί η κυρά Νούλα πιο κάτω το νοίκιασε 100€ παραπάνω, εμείς να μην ανεβάσουμε; Για τον ίδιο λόγο που ανέβηκαν οι gpu, μα οι ηλίθιοι πάνε και δίνουν 900€ για 3060 εμείς να μην ανεβάσουμε; Μου θύμησες το κίνημα της πατάτας που στήνανε ενέδρα στο δρόμο και επιτεθοντουσαν στα φορτηγά...
  11. BFI δεν ήξερα καν ότι υπάρχει.
  12. https://videocardz.com/newz/asus-announces-2-year-warranty-for-oled-burn-in-issue-msi-pledging-3-year-warranty-for-oleds
  13. Havic

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    https://videocardz.com/newz/asus-announces-2-year-warranty-for-oled-burn-in-issue-msi-pledging-3-year-warranty-for-oleds
  14. ta 5500 δεν τα έχω ακούσει, τα z906 "out of the box" είναι bass heavy, πρέπει να κόψεις αρκετό volume από το sub για να έρθει σε ισορροπία, κατά τα άλλα είναι μια χαρά, τώρα αν θες να τα κάνεις φλατ υποθέτω ως ένα βαθμό μπορείς μέσω του equalizer είτε τις κάρτας ήχου είτε του player. Tα z506 είναι σκουπίδια, just saying.
  15. Αν πας σε studio ηχεία θα σου έλεγα να πάρεις πάνω από 6" , ιδανικά 7"- 8" , τα 5" είναι μια χαρά αλλά δεν έχουν μπάσο, θέλουν ένταση για να βγάλουν και ίσως θες subwoofer το οποίο πιάνει χώρο και €, οπότε όχι μικρότερα από 5" , επίσης όχι και στη σειρά yamaha HS. Πάντως και τα z906 αν κάνεις την μουσική convert stereo to 4 channel (γίνεται από τον foobar player αλλά και από κάποιες κάρτες ήχου) ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός , το soundasge κυριολεκτικά σε αγκαλιάζει (2 ηχεία μπροστά, 2 πίσω L & R) και θα είσαι πολύ ευχαριστημένος + ότι θα έχεις και 5.1 για ταινίες και games, σημαντικό να τα έχεις τοποθετημένα σαν 5.1 αλλιώς (για μένα) τα studio speakers είναι μονόδρομος, λέω σε 4 channel καθώς το 5ο κανάλι (center speaker) χαλάει την ισορροπία του surround/ front stereo σε μουσική. Πάντως με τιμή 300-350€ δεν ξέρω κατά πόσο αξίζουν , στα ~250€ θα ήταν άριστα. επίσης στο κόστος να συνυπολογίσεις 2 pc (120 ή 140) ανεμηστηράκια για να φυσάνε το subwoofer το άτιμο έχει χάλια ψύξη, έπρεπε η Logitech τόσα χρόνια να βάλει καμιά παθητική ψύχτρα αλλά δεν, το καλοκαίρι θα ζεματάει και αν δεν θες να το πάρεις στο χέρι πρέπει να φροντίσεις να το ψύχεις κάπως, 2 ανεμηστηράκια σε μεσαίες (~75%) στροφές είναι μια χαρά για να διατηρείται σε κανονική θερμοκρασία.
  16. Havic

    AMD RX 7000 - RDNA3 Architecture

    Για όσους αγοράζουν parts για το hobby τους με βάση συγκεκριμένο budget είναι καταπληκτικά νέα, το VFM έχει πάει για ψάρεμα και ανάλογα το μοντέλο και το perf/watt επίσης αυτός που αγοράζει οποιαδήποτε κάρτα εκτός από "90 class" δεν τον ενδιαφέρει πόσο καλή είναι η top επιλογή αλλά το πόσο έχουν σφάξει τις κάρτες που θέλει/μπορεί να αγοράσει, (yeah am talking about trash 128bit 16gb cards & 12gb @ mid range). Αρκεί να σπάσει / λήξη το cartel nvidia-amd αλλιώς θα δούμε μια από τα ίδια.
  17. Δεν έχω κάποια γνώση για κουφώματα αλλά από ότι ξέρω το μεγαλύτερο μέρος των πλεονεκτημάτων που προκύπτει από τα κουφώματα είναι από το διάκενο, δλδ αν βάλεις 1 τζάμι 1 cm και 2 από 0,5cm κολλητά δεν έχεις κανένα πλεονέκτημα αν ακουμπάνε, όλη η δουλειά γίνεται από το διάκενο και μάλιστα υπάρχουν προδιαγραφές για το πόσο πρέπει να είναι, οπότε δεν βλέπω το λόγο γιατί να έχεις 2 τζάμια κολλητά. Είχα ακούσει ότι αν πας αναπτήρα κοντά (να μην ακουμπάει η φλόγα το τζάμι) ότι ανάλογα με πόσα είδωλα βλέπεις μπορείς να συμπεράνεις τον αριθμό των τζαμιών Τα παραπάνω με επιφύλαξη.
  18. Havic

    AMD RX 7000 - RDNA3 Architecture

    Αναφερόμουν μόνο στο dGPU κομμάτι, αλλά ναι, μια με το mining, τώρα με το AI hype* σίγουρα δεν μας (τους gamers και ιδιαίτερα τους low/mid) έχει ανάγκη, τα συνολικά έσοδα έχουν πάει στο θεό, το gaming κομμάτι σίγουρα δεν είναι η πρώτη κατηγορία εσόδων της πια, οπότε ναι, αλλά δεν πιστεύω ότι το κρατάνε από την καλή τους την καρδία, ήμαστε τα "σταθερά" κορόιδα / Junkies , εξασφαλισμένο εισόδημα. * τουλάχιστον το AI δεν το θεωρώ άχρηστο και φούσκα .. αλλά σε λίγο θα αποκτήσουν AI sticker και τα σφουγγάρια που πλένουμε τα πιάτα...κάποια στιγμή σε 1-2-3 χρόνια θα πέσει αυτός ο ενθουσιασμός/παραλογισμός, ελπίζω.
  19. Havic

    Honor X9 11.5" Tablet (4GB/128GB) αξίζει ή κάτι άλλο;

    a few months later... Αγόρασα το -no name - N-one NPad X1 στα 153€ (φορτιστή καλώδιο, χωρίς θήκη) με τον κωδικό "24Vday" -10% (max save 20€) από το geekbuying, (EU αποθήκη = όχι τελωνείο και γρήγορή παραλαβή), ο κωδικός ισχύει για όλο το geekbuying. Τα κακά πρώτα, δεν περιμένω να έχει κανένα update το πήρα με android 13 και πιστεύω ότι εκεί θα μείνει. Τα καλά, χαμηλή τιμή για τα specs (κάποια που με τράβηξαν). 11" 2000*1200 212ppi νομίζω που είναι οκ, δεν είναι χαμηλά αλλά ούτε και καλό android 13 Helio G99 Widevine L1 για 1080p playback, προσοχή το Χ σκέτο (όχι Χ1) δεν το υποστηρίζει. RAM: 8GB Navigation Positioning: GPS/FM/GALILEO/GLONASS/BDS/A-GPS). Θα ήθελα να έχει τπτ gorilla η WTV προστασία στην οθόνη, τώρα ίσως βάλω protection film or glass. Είχα ψηθεί πάρα πολύ να πάρω το Lenovo Xiaoxin Pad Pro αλλά δεν το προτίμησα τελικά, πρώτα είναι κινέζικη version και δεύτερο (θετικό και αρνητικό ταυτόχρονα) το ότι έχει OLED..... το burn in anxiety its a thing τελικά, το κατάλαβα με το RG505 που έχει OLED .... επίσης ήταν και +100€, για την χρήση που το θέλω, στατική εικόνα και περιστασιακή δεν άξιζε, να πω ότι δεν γνωρίζω αν το android έχει κάποια burn in protection εφαρμογή/ τεχνολογία (pixel shift και δεν ξέρω τι άλλο). Σκεφτόμουνα και τa Βlackview tab 18 / Oukitel OT5 που είναι 12" αλλά με ανάλυση 1200 x 2000 pixels αρχίζουν και πέφτουν τα ppi (194). Μετά υπάρχει το Teclast T50 pro με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά +40€ αλλά ποιο επώνυμο, καλά τι να λέμε, όλα είναι πιο επώνυμα από το "Νew-One" ή αλλιώς No-one που θα το διαβάζουν όλοι . Περισσότερα όταν έχω εντυπώσεις να μεταφέρω.
  20. Havic

    AMD RX 7000 - RDNA3 Architecture

    Εδώ διαφωνώ, αυτοί που αγόραζαν sculpting prices μας γ@μ4σ@ν ! Γιατί απλά ψήφισαν με το πορτοφόλι τους, η nvidia το προηγούμενο τρίμηνο νομίζω, είχε ιστορικό low σε πωλήσεις με ταυτόχρονα peak σε κέρδη.... αυτό λέει κάτι.
  21. Havic

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Δεν έχουμε αρκετά αυστηρούς νόμους σε αυτά που μετράνε και αυτοί που έχουμε δεν εφαρμόζονται πλήρως, οι ποινές είναι γελοίες και δέχονται εκπτώσεις στυλ blackfriday. Βάλε χειρουργικό ευνουχισμό σε παιδεραστές να τελειώνουμε, κατ ' επάγγελμα δολοφόνους κρεμάλα, στους έχοντες όπλα ενώ έχουν ποινικό μητρώο δική σαν να το έχουν χρησιμοποιήσει, απέλαση μετά την έκτιση της ποινής και αν ξαναμπεί παράνομα κρεμάλα, έμποροι όπλων; κρεμάλα και θα δούμε αν θα πέσει η εγκληματικότητα ή όχι, για οικονομικά αδικήματα όμως αλλάζει λίγο το πράμα, αν ο άλλος είναι επαγγελματίας τότε κάθε φορά η ποινή να αυξάνεται εκθετικά και να μην δέχεται εκπτώσεις, ας αλλάζουν και οι τρόποι που λειτουργούν οι φυλακές, αντί να ξύνονται όλη μέρα και να βγαίνουν χειρότεροι από ότι όταν μπήκαν να δουλεύουν, αν είναι οικονομικό αδίκημα (κλοπή κτλ) λόγο διαβίωσης να κάνουν κάτι και αντί να νομιμοποιούν σύγχρονους σκλάβους μετανάστες να προσφέρει εργασία με ανθρώπινες αμοιβές. ο νόμος προσφοράς ζήτησης δεν μπορεί να λειτουργεί πάντα μονόπλευρα, αλλά δεν θέλουν η σαπίλα βολεύει γιατί τα καράβια που φέρνουν ναρκωτικά και το κέρδος από το παρακράτος και τις μίζες δεν τι παίρνω ούτε εγώ ούτε ο γείτονας.
  22. Havic

    AMD RX 7000 - RDNA3 Architecture

    RX7600XT 16gb Release date 24/01 330$ RX 7600 270$ The good: 1. 16gb.... thats it 2. Επιδόσεις παραπλήσιες με την απλή μιας και στο game boost clocks έχουν μόλις 4% διαφορά, θα έχει καλύτερα low fps λόγο παραπάνω vram και κατ' επέκταση λιγότερο stutter και πιο fluid game play, θα το δούμε βέβαια όταν βγουν review. The bad: 1. 128bit memory bus = δεν μπορεί να αξιοποιήσει επαρκώς τα 16gb , την σώζουν λίγο τα 32mb cache (όπως και η 4060ti 16gb). 2. Navi 33 GPU core είναι ακριβώς το ίδιο με την 7600 χωρίς καμία άλλη διαφορά, 4% OC νομίζω μπορεί να κάνει ο οποιοδήποτε. 3. Τιμή, θεωρώ θα έπρεπε να είναι κάτω από 300€ My rant και λίγο card suggestion αν ψάχνει κάποιος για κάτω από 650€
  23. Havic

    Το απόλυτο Ultrawide?

    Dell Intros UltraSharp 40" U4025QW & 34" U3425WE Curved Monitors: Thunderbolt Hubs, 5K IPS Black Panel, 120Hz WCCFTECH.COM Dell has announced two new UltraSharp curved monitors, the 40" U4025QW & 34" U3425WE, which feature brand-new features. Key words IPS Black, 40" UW Αν ήταν πέρσι θα χαιρόμουν πολύ αλλά πλέον όχι, πιστεύω ότι το "best*" είναι 42" Oled display με το κατάλληλο μέγεθος** γραφείο έτσι! *Best για gaming και media consumption. **80cm βάθος θα έλεγα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.