Jump to content



Recommended Posts

Έχω το beelink GS1. Καλό είναι για να βλέπεις ταινίες, κάνα youtube και γενικά πολύ χαλαρά πράγματα. Το GT1 ίσως είναι καλύτερο, αλλά το GS1, νομίζω έχει καλύτερη υποστήριξη στα βίντεο. Δεν είμαι και ειδήμων :) Ικανοποιημένος είμαι, συνολικά, αλλά αν μπορούσα θα έπαιρνα κάποιο λίγο δυνατότερο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν κολλάει κάπου, ειδικά στις ταινίες. Γενικά στην χρήση του δεν είναι ότι ταχύτερο, αλλά στα 60€ δεν βρίσκεις εύκολα κάτι τέτοιο. Χρησιμοποιώ επιτυχώς το kodi ως media player :) Το πήρα από εξωτερικό , Ευρωπαϊκή αποθήκη, συνέφερε ακόμη και με τα μεταφορικά (από το να το πάρεις Ελλάδα που έβγαινε στα 100+ ).

Αυτό που δεν μου άρεσε είναι το ότι δεν γίνονται updates πλέον και ότι είναι rooted αλλά αν βάλεις κάποιο superuser πάνω, γίνεται soft brick το εργαλείο. Κατά τα άλλα, το χρησιμοποιώ συχνά. 

Btw , θερμαίνεται αρκετά, αλλά είναι τόσο μικρό, που είναι λογικό!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.