Jump to content


Logitech G403 με hyperscroll ??


Recommended Posts

ψάχνω για gaming ποντίκι αφού πλέον το θρυλικό G500 δεν τραβάει πλέον, και μετά από κάμποσο research κατέληξα στο G403 wireless, και για να φεύγει το καλώδιο από την μέση (όταν δεν φορτίζει), άλλα κυρίως γιατί μου άρεσε το "πιάσιμο". Γενικά είμαι ανάμεσα σε palm και claw grip, οπότε προτιμάω τα μεγάλα άνετα ποντίκια. Για παράδειγμα, για δουλειά χρησιμοποιώ το MX Master.

 

μιλώντας για MX Master, πλέον δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς hyperscroll. Και το G500 είχε το dongle, οπότε μέσα στο παιχνίδι το γυρνούσα σε κανονικό mode, και εκτός (για δουλειά / browsing) σε hyperscoll. Δυστυχώς το G403 δεν έχει αυτό το feature :( . Δοκίμασα και το G502 (που το έχει), άλλα δεν μου άρεσε το πιάσιμο (το pinky finger συγκεκριμένα που ακουμπάει στο mousepad) + ότι δεν χρειάζομαι όλα αυτά τα κουμπιά (κυριώς παίζω FPS).

 

οπότε η ερώτηση είναι, γνωρίζετε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του G403, άλλα με hyperscoll;

Link to comment
Share on other sites

Δεσ Roccat Leadr,Logitech 903(Οχι τόσο μεγάλο όσο θα ήθελες) και δες και το Razer MAMBA 16000.
Ολα είναι gaming mouse wireless...Δεν ξέρω αν είναι καλά mouse αλλα με ΠΟΛΥ λιγο ψάξιμο είδα να γράφουν οτι έχουν hyperscroll...Τσεκαρέτο!

  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.