Jump to content



Coolmaster Rgb Condroler σε Coolmaster 5 lite


def

Recommended Posts

Έχω κολλήσει σε ένα πράγμα. Αγόρασα το κουτί της Coolmaster 5 lite. Έχει ενσωματωμένα μπροστά ( το πίσω φαν δεν με ενδιαφέρει γιατί το άλλαξα) 3 Rgb φαν. Τα έχω πάνω σε μια Asus P5Q Deluxe. Αγόρασα έξτρα τον κοντρολερ της Coolmaster Rgb για τα φαν. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν μου ανοίγει το software του κοντρολερ. Εγώ έχω βάλει το usb του κοντρολερ στην μητρική. Πρέπει να το βάλω η όχι? Γιατί από όσο γνωρίζω είναι για σύγχρονες μητρικές το usb. Είτε το βάλω το usb , είτε όχι άλλαζει μόνο 4 χρώματα.  Δεν έχει τους συνδιασμους μέσου του software που σου δίνει ο κοντρολερ. Έχω windows 7 64bit, στην επίσημη σελίδα έχει μόνο για 32.Επισης μου βγάζει κάποιες φορές μυνημα μόλις πατάω να ανοίξω το software να από συνδέσω την συσκευή της Coolmaster για να συνεχίσω. Μήπως πρεπει να έχω τον κοντρολερ σκέτο με τα φαν ΧΩΡΙΣ το usb του στην μητρική? Η επειδή είναι παλιά η μητρικη μου δεν το αναγνωρίζει. Από όσα διάβασα λέει ότι μπορώ να έχω rgb και σε παλιά συστήματα αρκεί να έχω αγοράσει τον κοντρολερ. 

rgb_cb_01_01.png

Έγινε επεξεργασία από def
Link to comment
Share on other sites

Ωραια, το ξαναδιαβάζω γιατι τα λεει λιγο μπερδεμένα αυτος, του λεει να παρει και fan hub αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι χρειαζεται κι αυτό....

 

Σε άλλο κειμενο που διαβασα 1 port του controller ειχε πρόβλημα και εκανε conflict, μολις εβγαλε το καλωδιο από αυτό το port, εφτιαξε.

To εστειλε για RMA φυσικα.

 

Δοκιμασε επισης να βγαλεις το software, σβησε και τον φακελο αν παραμεινει και ξανακανε εγκατασταση.

Έγινε επεξεργασία από KTM
Link to comment
Share on other sites

Κάτω η μητρικη μου έχει 2 υποδοχές για usb 2.0

PER.522628.jpg

Και γιατί μου βγάζει συνέχεια μυνημα να αποσυνδέω την συσκευή CM για να συνεχίσω. Μα άμα την αποσυνδέσω πως θα την δει η μητρικη μου? 

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το εικονίδιο του software του κοντρολερ μου το εμφανίζει σαν συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας γιατί? Το έβγαλα το ξαναπέρασα και πάλι τα ίδια. Κάνω διπλό κλικ να ανοικει και ανοίγει μετά από 1.5 λεπτό, επίσης μέσα το μενού αργει πάρα πολύ όταν δίνω κάποια εντολή για rgb. Τι φταίει? 

Link to comment
Share on other sites

To μονο που μπορω να σκεφτω ως εχουν τα πραγματα είναι καποια ασυμβατοτητα….

Μηπως μπορεις να τον συνδεσεις σε καποιο άλλο pc για δοκιμη? να σιγουρεψεις ισως ότι δεν είναι πρόβλημα του controller?

Έγινε επεξεργασία από KTM
Link to comment
Share on other sites

Αυτό που έψαξα εγω είναι ότι υπάρχει ασυμβατότητα μεταξύ ανεμηστηρες του κουτιού με τον κοντρολερ. Για να λειτουργήσει ο κοντρολερ θέλει τους ανεμηστηρες https://www.skroutz.gr/s/11901184/CoolerMaster-MasterFan-Pro-120-Air-Balance-RGB-120mm.html

Εμένα το κουτί μου coolmaster rgb 5 lite έχει απλούς rgb ανεμηστηρες και όχι αυτούς. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.