Jump to content



Αγορά καθαριστή - ιονιστή αέρα...


Recommended Posts

Γειά χαρά. 

Δουλεύω σε χώρο όπου για καιρό δίπλα μου υπήρχε καυστήρας πετρελαίου. Πριν τρία χρόνια υπήρξε διαρροή! Αρχικά έντονη μυρωδιά, διαρκής αερισμός, που όμως δεν ήταν αρκετά ακόμα και 3 χρόνια μετά να κάνουν δουλειά ώστε να καθαριστεί η ατμόσφαιρα. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (υγρασία κλπ) ήταν ποτέ καλύτερα, πότε χειρότερα, πότε πολύ χειρότερα... 

Έντονη μυρωδιά σε ρούχα, δέρμα, ακόμα και γεύση ίσως αρκετές ώρες και μετά τη δουλειά!

Αποφάσισα λοιπόν να πάρω καθαριστή - ιονιστή. 

Πήρα τον philco I breathe 60 (https://www.philco.gr/portfolio_page/ionistis-i-breathe-60/). Είναι καλός, συμβατός με τετραγωνικά και κυβικά καθαρισμού την ώρα. 

Θέλω να ρωτήσω όμως το εξής. Έχω δει ότι οι συσκευές που παράγουν ιόντα (πέρα από τα φίλτρα καθαρισμού δηλαδή είναι και Ιονιστές) ως υποπροϊόντα παράγουν και όζον, που δεν πρέπει να αναπνέεται από μια ποσότητα και πέρα. Στις προδιαγραφές της συσκευής δεν αναφέρει κάτι. 

Από την άλλη στις διαφημίσεις για Ιονιστές όλοι λένε πόσο καλό κάνουν τα παραγόμενα ιόντα στον οργανισμό και ευεξία κλπ., που είναι σωστό... 

 

Θέλω μια γνώμη τι ισχύει και τι όχι...

Ευχαριστώ! 

Έγινε επεξεργασία από nestoxy
Διόρθωση
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.