Jump to content



Camera-Συστημα για σεμινάρια


Recommended Posts

Γεια σας Κύριοι.
Αυτό που θέλω είναι το εξής.
Εχω εναν χώρο για σεμηνάρια με ταβάνι περίπου στα 3 μέτρα και ενα πάγκο στα 90cm υψος.
Σε αυτό τον πάγκο ενας τεχνίτης θα κάνει διάφορες χειροτεχνίες και θέλω αυτοί που θα βρίσκονται τέρμα πίσω να μπορούν να δούνε με ακρίβεια τι κάνει αυτός ο άνθρωπος στον πάγκο.
Εχουμε μια τηλεόραση στο τοίχο πίσω απο τον πάγκο 65inch και θέλουμε να συνδεθεί η κάμερα με την τηλεόραση και να λειτουργεί σαν monitor με zoom ωστε να μπορεί να δείς ενα κέρμα.
Η τηλεόραση είναι smart-4k.
Θέλουμε μια κάμερα λοιπόν που να μπορούμε να κάνουμε zoom in-out και να έχει κίνηση δεξια-αριστερά-πάνω κάτω και να είναι 4Κ ωστε να κερδίσουμε τα μέγιστα απο την ποιότητα.
Ενας τεχνικός έφερε μια κάμερα 12MP(γενικά μας είπε οτι όλες είναι 4-5MP) και έφερε αυτη για δοκιμή θεωρητικά γιατι θα είχε καλύτερη ανάλυση.Η ποιότητα?Αισχρή.Δεν ηταν speed dom (τέτοια ΠΙΣΤΕΥΩ οτι χρειαζόμαστε αλλα δεν είμαι και σίγουρος) απλά speeddom 12MP δεν έχει.
Επίσης επειδή είναι κάμερες που δύσκολα θα βρούμε σε stock ωστε να μπορέσουμε να δούμε αν μας κάνει(δοκιμή) θα ήθελα να μου πείτε τί είναι αυτό που θα έπρεπε να προσέξω ωστε να βρώ την καλύτερη λύση.
Εγω αυτό που φαντάζομαι οτι χρειάζομαι σαν άσχετος είναι.
Speedom camera(PZT)+controller και ίσως και ενα καταγραφικό(θα με ενδιέφερε αν μπορούσα να καταγράφω 3-5ώρες και να εχω το video σαν αρχείο(ακόμα και το video να είναι 1080 και όχι 4Κ όπως θα είναι το Live)

Το budget είναι max 2000 αλλα πιστευω οτι και με 500-1000 κάνω την δουλειά μου.

Κάτι τέτοιo ίσως?
https://www.skroutz.gr/s/10884607/Hikvision-DS-2DE5220ΙW-AΕ.html
https://www.dcs.gr/ptz/200-ini-ptz-controller-3d.html

Η κάμερα που μας έφερε αυτός ήταν αυτή.
http://www.acamtechnology.com/shop/our-products/network-ip/cameras/milesight-range/Milesight-12mp-panoramic-MS-C9674-PB/

Για οτι δεν καταλάβατε με τον τρόπο μου η χρειάζεστε διευκρινιση παρακαλώ πείτε μου να σας απαντήσω.

Ευχαριστώ πολυ.
Δεν ήξερα που να κάνω το topic θέλω να πιστευω οτι είναι σε σωστή κατηγορία

Link to comment
Share on other sites

Συνδεσα σήμερα μια GoPro7 που έχω για να δώ τι γίνετε...
Η ανάλυση είναι αρκετά καλή αλλα περιμένα κάτι παραπάνο.Βγάζει σε μερικά σημεία σαν να είναι πολύ εντονο το sharpness να το πω?Σαν να είναι σκίτσο-πλαστικό η εικόνα.Το χέρι μου πχ οτνα ειναι δίπλα στην κάμερα είναι οκ αν το πάω 1μέτρο μακρυα το δείχνει σαν να είναι ψευτικο-ζωγραφισμένο(κάτι σαν το χέρι απο το XIII(ωραίο παιχνίδι για τότε)οχι τόσο έντονο φυσικά)

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ανάλυση-ποιότητα(θα ήθελα κάτι καλύτερο να πω την αλήθεια) ειναι προφανώς οτι δεν εχει zoom και ουτε PTZ.Εγω απλά την δοκίμκασα γιατι ήθελα να δω την διαφορά με αυτη την κάμερα που μας έφερε και δοκιμάσαμε χθές και ήταν τΕΡΑΣΤΙΑ.η αλλη ηταν λες και έπαιζε σε 480p με χαλασμένα χρώματα.

Απο όσο έχω καταλάβει αυτό που ζητάω είναι κάπως δύσκολο αλλα θα ήθελά σας παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι να μου δώσει τα φώτα του γιατι επι της ουσίας δεν ξέρω που να κοιτάξω και τι να ακυρώνω σαν επιλογές.Δεν ξέρω αν μια κάμερα 200euro μου κάνει ουτε μια 1500 δεν μου κάνει.
 

5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.