Jump to content



Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)


morph

Recommended Posts

Ξέρεις πολλά κινητά με tapatalk χωρίς κάμερα? :p

Μάλλον θα πάρω ένα απλό κινητό και το άλλο στο σακίδιο αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω.Από ότι διαβάζω παντού κλέβουν πολύ και πρέπει να έχεις κλειδωμένα τα πάντα ακόμα και το όπλο? WTF? [emoji32]

Αα και ο υπνοσακος είναι must εε λόγω βρωμιάς?

ειλικρινά τώρα. αν όχι το όπλο τι πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κλειδώσεις ; :p

Eπισης αν θες μια συμβουλή ακομη, μέχρι τουλάχιστον να πας στη μονάδα μην κλειδώνεις για κανενα λόγο το πορτοφόλι σου μέσα στο σάκο σου ή λουκάνικο γιατι αν θέλει κάποιος να τα πάρει, θα τα πάρει και δεν θα τον καταλάβει κανείς.

Η καλύτερη, για εμένα, λύση ειναι να το βάζεις μέσα στο φάκελό σου (aka το μαξιλάρι). Θα καταλάβεις τι και πώς όταν το δεις ;)

Επίσης, επειδή ρώτησες παραπάνω πώς θα μπαινεις στο lab από τη σκοπιά, να ξέρεις οτι κατά 99.9% δεν θα κάνεις σκοπιές ως νεοσύλλεκτος.

Κι επίσης γενικά μέχρι να παλιώσεις και να μάθεις τι παίζει από εφόδους, επόπτες κλπ (στην μονάδα σου δλδ, γιατι θα έχεις φύγει από το κέντρο) καλύτερα να προσέχεις τι κάνεις στη σκοπιά γιατι όσο αστείο κι αν ειναι, αν κάποιος είναι τρελός (ή απλά λέγεται Ο.Α.Σ/ΓΕΣ) μπορεί να σε τρέχει για μια ζωή. :)

Link to comment
Share on other sites

Το όπλο να ξέρεις οτι το χρεώνεσαι (aka δίπλα στο όνομά σου, στη σχετική κατάσταση θα υπάρχει και ο αριθμός τόσο του όπλου όσο και της ξιφολόγχης σου) και γι'αυτό θα πρέπει να το προσέχεις σαν τα μάτια σου.

Στην αρχή θα σου φαίνεται σαν ένα τελείως άχρηστο πράμα που δεν κάνει ούτε για ρόπαλο (αφού μόνο ασκήσεις θα κάνεις με αυτό) αλλά μόλις ρίξεις θα αλλάξεις γνώμη λογικά.

Πέρα από το κόστος ενός όπλου, το γεγονός και μόνο ότι ειναι όπλο ειναι από μόνο του βαρύ. Μπορώ να σου πω ένα εκατομμύριο σενάρια για τα οποία ενα ξεκλείδωτο όπλο σε λάθος χέρια είναι κίνδυνος/θάνατος.

Ενδεικτικά, κάποιος μπορει να σου κανει ζημιά και να την χρεωθείς εσύ, να το λύσει (ή οχι) και να το βγάλει έξω σε καποια ανύποπτη στιγμή, να βρεθεί με κάποιο τρόπο σφαίρα στα χέρια του και να θερίσει κόσμο κλπ κλπ κλπ

Έγινε επεξεργασία από hayabusa
Link to comment
Share on other sites

Σχετικα με το οπλο και τα περλκομενα του.

Ποτε μα ποτε μην χασεις η δανεισεις γεμιστηρες για αγημα.Στην δευτερη περιπτωση οπου στους χασουν η τους καβατζωσουν ενα 50αρι ο καθενας παει...

Επισης με το οπλο πολυ το παιζουν ραμπο στα νουμερα που φυλανε και στραβωνουν φλογοκρυπτες και αλλα μερη του οπλόυ τους και κοιτανε να καβατζωσουν απο αλλους ωστε να απολυθουν αυτοι και να μην πληρωσουν τυχον μακακια που εχουν κανει...

Link to comment
Share on other sites

Ειχε χασει σειρα μου ξιφολογχη και την πληρωσε μετα 80 ευρω ( πληρωνομασταν βεβαια 270 το μηνα οποτε δεν τον ετσουξε τοσο :p )

Μια φορα που ειμουνα στο φυλακειο πυλης και επρεπε να γυρισω στον λοχο δεν εβρισκα το κρανος, (κεβλαρ κιολας, αξια 300 ευρω+ ) μεχρι να βρω που ητανε αλλαξα 10 χρωματα :hehe:

To οπλο οταν δεν ειναι κλειδωμενο στον οπλοβαστο θα το εχεις πανω σου ΟΤΙ και αν κανεις ! Αμα διαπιστωσεις οτι σου λειπει, η καλυτερη περιπτωση θα ειναι να το πηρε καποιος λεουρας για να σου κανει πλακα, την χειροτερη δεν θες να την μαθεις ...

Link to comment
Share on other sites

Guys όλα αυτά κυρίως για το κέντρο έτσι?

Αργότερα στην μονάδα είναι λίγο πιο ήρεμα τα πράγματα έτσι?

Πάντως με βάλατε στο κλίμα για τα καλά μπορώ να πω.. :p

Εγω για την μοναδα στα λεω αυτα. Στο κεντρο δεν ειχα οπλο..

Link to comment
Share on other sites

καλά, και ασκήσεις ακριβείας έμαθες στη μονάδα σου ; :p

Mας ειχαν βαλει μια δυο φορες να κανουμε ολη η μοιρα με 10 οπλα που υπηρχαν...Αλλα κανονικα ασκησεις ακριβειας εμαθα στην μοναδα!!

Επισης για τον φιλο που παρουσιαζεται τωρα...

Ποιο πολυ να φοβασαι να σου παρουν πραγματα που τα εχετε χρεωθει και πολλοι τα χανουν παρα κινητα...

Σε ποιο τραβηγμενες φασεις μπορει να σου σπασουν τα λουκετα του φοριαμου και να σου παρουν τα μανταλακια οπως εμενα...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Ναι από εβδομάδα παίρνουμε όπλο και θα έχουμε καμία βολή.Πάντως ΚΕΥΠ Λαμίας πολύ χαλαρά τα πράγματα.

Πες καμιά λεπτομέρεια, ενδέχεται ένα ξαδερφάκι μου να πάει Νοεμβριο!

Link to comment
Share on other sites

Πες καμιά λεπτομέρεια, ενδέχεται ένα ξαδερφάκι μου να πάει Νοεμβριο!

Λοιπόν το ΚΕΥΠ ή όπως αλλιώς το λέμε μεταξύ μας(Κέντρο Εκπαίδευσης Υψηλών Προσώπων [emoji14]) είναι πολύ χαλαρά τα πράγματα.Πολύ βιζματικο σαν στρατόπεδο από ότι βλέπω και γενικά θα περάσει πολύ καλά.

Link to comment
Share on other sites

define : τρεξιμο

[στρατογκαβλος mode]

οταν ειχε ερθει η δικια μου σειρα στο 2ο MK ΠΖ της ΕΛΔΥΚ καταργηθηκε αυτοματα και η "αναφορα πρωινου" , αντε να εκανε ο λοχος στους 9μιση μηνες 20 φορες πρωινη γυμναστικη/αθλοπαιδιες ( 3-4 γυρους το μπερναμπεου, μερικες καμψεις, αντε και 3-4 φορες που βγηκαμε εξω στο παρκο αθαλασσης )

Προφανως ειχε πεσει πολυ "ντρινι ντρινι" απο το κινητο του φανταρου στο σταθερο του μπαμπα -> απο το σταθερο του μπαμπα στο γραφειο του διοικητη, ολα αυτα επειδη καποιοι δεν ειχανε γυμναστει ποτε στην ζωη τους η/και γουσταρανε να πηγαινουν σπιτι για υπνο τις ωρες που οι αλλοι φευγανε για δουλεια. [/στρατογκαβλος mode]

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.