Jump to content



αγορά νέων δίσκων και απόδοση αυτών . 970 προ .


Recommended Posts

Γεια σας παιδιά . Μόλις έκανα το φορμάτ του πισί . Πήρα δύο καινούργιους 970 προ σε nvme και ένα 860 εβο για τα παιχνίδια . 

Έκανα την μέτρηση στον ένα που δεν έχει το λειτουργικό και μου βγάζει κοντά στα 3000 ΜΒ sequaential και 2400 write . Eίναι καλά . 

Ο δεύτερος που είναι ίδιος με τον πρώτο τον έβαλα για το λειτουργικό . Σε αυτόν έχω κάνει τρεις μετρήσεις και μου βγάζει 1600 sequaential και 1400 write . ΕΊναι τα μισά από τα αναμενόμενα . Γιατί ? Δεν είναι το μπας χ4 αλλά επί 2 ? Δεν το ρύθμισε καλά ο τεχνικός ? Η μητρική που έχω είναι η asus x399 e gaming . Έβαλα όλους τους οδηγούς για τα περιφερειακά . Για πες τε καμιά ιδέα ? Είναι καμία ρύθμιση στο βιος που διέφυγε του τεχνικού ? 

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά έχω και άλλο τεστ . Αντέγραψα 30 γιγα με φωτογραφίες και βίντεο από τον c στον g και πήγαινε με 750 ΜΒ και ο c έδειχνε ενεργό χρόνο μόνο 50 /100 . Είχε 800 περίπου ανάγνωση . 

Από τον G στον c πήγαινε με 850 MB με τον g να δείχνει ενεργό χρόνο 30/100 μόνο και περίπου 1 γίγα ανάγνωση . 

Link to comment
Share on other sites

το πήγα στο σέρβις . με πήρε τηλέφωνο ο τεχνικός και μου είπε ότι με την αναβάθμιση του βιος στο τελευταίο έστρωσε . μου είπε επίσης ότι άλλαξε θέση στα σλοτ του μ2 μεταξύ των drives .

τώρα παιδιά μια απορία . Τα παχνίδια που ήταν εγκατεστημένα στα drives θα παίξουνε ή θέλει πάλι ινσταλ το πρόγραμμα ? μου είπε ότι με την αλλαγή θέσης υπάρχει πιθανότητα να μην παίξουνε τα προγράμματα στους δίσκους εξαιτίας της διαφορετικής θέσης τους . Υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάποιο κόνφλικτ και να μην πιάνει η διαδικασία του unistall install και να χρεαστεί φορμάτ το πισι ? Δηλαδή να μην μπορέσω να κάνω unιstall το πρόγραμμα που δεν βρίσκει το παιχνίδι και να κάνω φορμάτ ? 

Για το copy paste μεταξύ δίσκων μου είπε ότι δεν τους πάει μέχρι το 100/100 το λειτουργικό . Αλλά εγώ έχω δει να πάει 100 σε ένα βίντεο στο youtube  

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.