Jump to content



αγορα εξωτερικης καρτας ηχου


Recommended Posts

Καλησπερα.Αν και οχι τοσο εξοικειωμενος με τον ηχο θα ηθελα να ρωτησω τους πιο εμπειρους αν αξιζει η αγορα εξωτερικης καρτα ηχου.Μιλω για καρτες οπως https://www.skroutz.gr/s/4159950/Creative-Sound-Blaster-Omni-Surround-5-1.html ή https://www.skroutz.gr/s/311517/Creative-Sound-Blaster-X-Fi-HD.html ή https://www.skroutz.gr/s/11961957/Asus-Xonar-U7-MKII.html που ειναι οι πιο αξοιοσημειωτες κατω των 100ευρω που ειναι και η τιμη που κυμαινομαι.Ξοδεψα αρκετες ωρες διαβαζοντας reviews και για τις 3 καρτες και αυτο καταλαβα ειναι οτι μονο η omni εχει αξιοπρεπες amplifier και οτι και οι 3 καρτες χρησιμευουν για low impedance ακουστικα παρολο που φτανουν θεωρητικα στα 300-600Ω.Ετσι σκεφτηκα για αγορα amp-dac combo μιας και αποτι καταλαβα δεν ειναι τοσο vfm οι καρτες ηχου το 2018 ομως στην ελλαδα δε βρηκα κατι αξιολογο εκτος απτο https://www.skroutz.gr/s/13363710/Fiio-E10K.html που και αυτο δε γνωριζω κατα ποσο ειναι καλυτερο απτα προαναφερθεντα.Επειδη δεν ειμαι τρελος audiophile ουτε ζητω κατι ακραιο γιατι αυτο απαιτει 100νταδες χρηματα θα ηθελα μια μετρια λυση που θα ενισχυε αρκετα εναν καλο onboard ηχο μια μητρικης.

 

ΥΓ.μια εσωτερικη καρτα ηχου οπως https://www.skroutz.gr/s/3049257/Creative-Sound-Blaster-Z.html#reviews αυτη εχει μεγαλη διαφορα ποιοτητας σε σχεση με αυτες που ειναι usb?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

δες λίγο το θέμα μου 

από την εμπειρία που έχω από εξωτερικό dac μέσω usb και όχι κάρτας ήχου είναι ότι δεν αξίζει . Το έχω συγκρίνει τόσο με την κάρτα ήχου που έχω στο δεύτερο πισι όσο και με το ιδιο ντακ με coaxial είσοδο . μέσω usb ο ήχος μου φάνηκε πολύ πιο στενός και αδύναμος στην ένταση . καλά θα ήταν να πάρεις μια καλή κάρτα ήχου εσωτερική και να τη συνδιάσεις με ακουστικά των 200 ευρώ. με αυτά παίζω στο πισι μετά από έξι χρόνια . η CREATIVE  ae 5 κάνει 110 ευρώ αυτές τις ημέρες . Έχει καλές κριτικές . 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.