Jump to content



Συνδεση ηχειων σε Sony DAV-DZ880W


Recommended Posts

Καλησπέρα!  Προσπαθώ να συνδέσω τα surround ηχεία του home cinema Sony DAV-DZ880W, αλλά δεν τα καταφέρνω.  Το λαμπάκι στο remote receiver αναβοσβήνει.  'Ελεγξα τις κάρτες και στους δύο ενισχυτές και ήταν οκ.  Τι μπορεί να φταίει???

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και από εδώ!

θα σας απαντήσω μέσω του forum στο ερώτημα που θέσατε στην φόρμα επικοινωνίας.

 

Τα forums όπως το TheLab.gr, δεν είναι εταιρίες τεχνικής υποστήριξης. Αποτελούνται από μέλη που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις γνώσεις και την βοήθειά τους. Συνεπώς, δεν μπορούμε να σας πούμε σε πόσο χρονικό διάστημα θα απαντηθεί η ερώτηση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Σίγουρα όμως θα βοηθούσαν ενας τιτλος στο θεμα και οχι το nickname (θα το διορθωσω), κάποιες φωτογραφίες από την συνδεσμολογία που έχετε κάνει και να περιγράψετε με κάθε λεπτομέρεια, τις κινήσεις που κάνατε με σκοπό να λύσετε το πρόβλημα. Με απλά λόγια. Επειδή κανένας από εμάς δεν βρίσκεται στον χώρο σας για να γνωρίζει επακριβώς τι έχετε δοκιμάσει, τι και πως έχετε συνδέσει κλπ καλό θα είναι, μέσω μιας λεπτομερούς περιγραφής να "μας βάλετε στον χώρο σας". :) 

 

Σας ευχαριστούμε και καλώς ήρθατε στο TheLab.gr

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.