Jump to content


Αti Radeon RX 570 ARMOR 4G OC


Recommended Posts

Kαλησπέρα, αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με την κάρτα του τίτλου.

https://www.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-570-ARMOR-4G-OC/Specification

Ενω δούλευε κανονικά, ξαφνικά φρίζαρε μέσα σε παιχνίδι (batlefield4) με αποτέλεσμα ο υπολογιστής να θέλει επανεκκίνηση για να ξεφριζάρει!

Εχω τους τελευταίους drivers σωστά εγκατεστημένους, και μετα την επανεκκίνηση τρέχοντας ενα furmark με το msi afterburner με ανοιχτό για επιβεβαίωση, την μια δεν ανοίγει καθόλου το furmark και κρασάρει, και την άλλη το τρέχει σε gpu load 100% και τα ρολόγια του πυρήνα στα 850 GHZ αντι τα 1268 που είναι ο κανονικός χρονισμός της κάρτας.Αυτό το επιβεβαιώνει και το msi afterburner.

Επειδή η κάρτα είναι αγορασμένη απο scan.uk, με ενα print screen του furmark με το msi afterburner να τρέχουν  σε gpu load 100% και τα ρολόγια του πυρήνα στα 850 GHZ αντι τα 1268, δεν έχω καραμπινάτη απόδειξη για το RMA?

Έγινε επεξεργασία από orderlover
ADD
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Τελικά για να κλείσει και το θέμα, αφού αλλάχτηκε με την σειρά τροφοδοτικό, ups, αλλός υπολογιστής, το πρόβλημα εντοπίστηκε στο ριμάδι το καλώδιο του hdmi (δεν είχε μείνει κάτι άλλο να αλλάχτει - δοκιμαστεί:gyro:), το οποίο αλλάχτηκε, και ως ''εκ θαύματος'':hehe:  η κάρτα λειτουργεί άψογα εδω και μια εβδομάδα!

Έγινε επεξεργασία από orderlover
  • Like 2
  • Wow 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.