Jump to content

orderlover

Premium Members
  • Posts

    483
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by orderlover

  1. Αν δεν φύγει εύκολα, επικοινώνησε με την Ομάδα ΡΕΤΟ, να έρθουν να το μαζέψουν.
  2. Nομίζω κάτι θα σε ταιριάξει Praktiker | Αποτελέσματα αναζήτησης προϊόντων - Η μεγαλύτερη ποικιλία προιόντων για το σπίτι. WWW.PRAKTIKER.GR Βρείτε εργαλεία, δομικά υλικά, χρώματα, βερνίκια, πατώματα, πλακάκια, πόρτες, παράθυρα, είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, ηλεκτρολογικά, και πολλά ακόμα μόνο στο Praktiker Ρόδα σφαιρική με βίδα περιστρεφόμενη 50mm 302-2 WWW.WORKTOOLS.GR Ρόδα σφαιρική με βίδα περιστρεφόμενη 50mm 302-2 ιδανική για καρέκλες κομοδίνα με πολύ μεγάλη αντοχή
  3. orderlover

    COVID-19

    Δυστυχώς μεταξύ των τυφλών βασιλεύει ο μονόφθαλμος
  4. orderlover

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Kαι γαμώ τις ιδέες για την πεθερά που με την ΝΟVA μου τα έχει πρήξει τα τελευταία χρόνια!
  5. orderlover

    Απόψεις για μετακόμιση Αθήνα

    Με 700 ευρώ θα βρεις σπίτι σίγουρα, ξεκίνα από Ηράκλειο και πάνω, και οσο αφορά θέρμανση μακριά από συσσωρευτές δεν είμαστε στο 1975, προτίμησε σπίτι με αέριο και με ενα καλό ενεργειακό πιστοποιητικό πάνω από δ.
  6. Καλημέρα, χαρίζεται η παρακάτω μητρική σε 775 σοκετ GA-G31MX-S2 (rev. 1.x) Gallery | Motherboard - GIGABYTE Global η μητρική είναι σε κατάσταση ''καινούργιας'' μόνο που λείπουν δυο πινάκια απο το σόκετ, γεγονός που την κάνει μη λειτουργική. Παίρνει ρεύμα κανονικά λειτουργούν οι ανεμιστήρες αλλα δεν κάνει πόστ. Ιδανικά απο Καβάλα, αλλιώς αποστολή ΕΛΤΑ με έξοδα παραλήπτη.
  7. orderlover

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Καλαμάκια Freddo Μεταλλικά Ασημί Επαναχρησιμοποιούμενα με Βουρτσάκι 6x175 mm - 4 τμχ. < Καλαμάκια Μεταλλικά Freddo με Βουρτσάκι | Jumbo WWW.E-JUMBO.GR Καλαμάκια Freddo Μεταλλικά Ασημί Επαναχρησιμοποιούμενα με Βουρτσάκι 6x175 mm - 4 τμχ. < Καλαμάκια Μεταλλικά Freddo με Βουρτσάκι | Jumbo
  8. παρέλαβα και όλα εντάξει, σε ευχαριστώ πολύ.
  9. Με ενδιαφέρουν κάρτα ήχου και γυαλιά, στέλνω πμ.
  10. Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ για το τέλειο σκυλόσπιτο!
  11. Μπορείς να ποστάρεις καμιά φωτογραφία να δω περι τίνος πρόκειται και να κανονίσω συνάντηση;
  12. orderlover

    Αντίο Σταμάτη

    Καλό Παράδεισο !
  13. Ναι μην σου φαίνεται περίεργο, η μπαταρία η καινούργια πάει και σχεδόν κουμπώνει με το παλιό το πλαστικό της παλιάς μπαταρίας, έτσι το λαστιχάκι είναι υπέρ αρκετό.
  14. orderlover

    Στρώσιμο χαλικιου

    Ναι λάθος μου, είναι 50 m2 x 0.2 = 10m3 συμπυκνωμένα χ 1,3 = 13 m3 χαλαρά. Καλύτερη αποστράγγιση έχει το σκύρο απο το 3Α.Αφου θα βάλεις γεωύφασμα στην σκάφη του σκάμματος απο πάνω μπαίνει μόνο άμμος, γιατί οτιδήποτε άλλο θα σκίσει το πανί.Για τους κυβόλιθους τώρα υπάρχουν σχέδια και σχέδια να διαλέξεις.
  15. Τελικά την προηγούμενη εβδομάδα που είχε το LIDL τις μπαταρίες, με το κρουστικό το 20/βολτο, πήγα πήρα αυτό στα 25 ευρώ. Αφού άνοιξα την παλιά μπαταρία και πέταξα τις παλιές μπαταρίες στην ανακύκλωση του Μασούτη, κόλλησα δύο καλώδια, πρεσάρισα δυο ακροδέκτες, και προσάρμοσα την καινούργια μπαταρία στο δισκοπρίονο με ένα απλό λαστιχάκι. Και voila το καινούργιο δισκοπρίονο, που να σημειωθεί θερίζει με την καινούργια του μπαταρία! case closed!
  16. orderlover

    Στρώσιμο χαλικιου

    θα χρειαστείς λοιπόν γύρω στο 1,5 m3 υλικού για να μπαζώσεις το σκάμα που θέλεις. Για το βήμα 5. Στρώσιμο με 3Α και διαμορφωση χωρου/κλισεις - συμπυκνωση. Προτείνω να πάρεις κάποια άμμο θραυστή ή ποταμίσια που είναι εύκολη και στην διαμόρφωση με τσουγκράνα ας πούμε, και συμπυκνώνεται εύκολα αφου θα είναι εγκιβωτισμένη, με υδραυλική συμπύκνωση. Για το βήμα 6. Τελικη στρωση με καποιο χαλικι με ανω των 15mm για να μη κολαει σε λαστιχα. Γενικότερα, χαλίκια λέμε τα στρόγγυλα φυσικά αδρανή, εσυ προφανώς εννοείς τα θραυστά σκύρα, που ποικίλουν σε διαστάσεις με ποιό σύνηθες αυτό του σκυροδέματος να έχει διάσταση 14-30 mm, ενω αυτό των ασφαλτικών να έχει διάσταση 14-25 mm, οτι και να βρείς σου κάνει.Το 3Α δε έχει διαστάσεις 0-32mm ή 0-38mm. Θα δούλευε κάτι τετοιο; Σίγουρα θα δούλευε, αλλα τον Χειμώνα θα λάσπιζε ελαφρά. Δεν σου αρέσει ο Αφοί Χαλάτση Ο.Ε. - Προϊόντα Τσιμέντου | Κυβόλιθοι | Διπλό Τ (xalatsi.gr) κυβόλιθος; Νομίζω δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα και αισθητικό, και αντοχής αν διαμορφώσεις κατάλληλα την έδρασή του.
  17. orderlover

    Failure to POST

    Mήπως έχει να κάνει με το ότι τα 2 πρώτα slots υποστηρίζουν PCI Express 4, ενω το τρίτο μόνο τρέχει σε PCI Express 3, και να χρειάζεται να το ρυθμίσεις μέσω ΒΙΟS;
  18. Mην ανησυχείτε καθόλου μα καθόλου! πολύ απλά ΔΕΝ πρόκειται να το κάνω με την καμία, λέω να πάω να πάρω αυτό Δισκοπρίονο πάγκου 800W BORMANN BTS1000 | Ταχύτητα 2950rpm (iergaleia.gr) και να ησυχάσει το κεφάλι μου!
  19. O κύβος ερίφθει πήρα ιδέες απο εδώ και εδώ και θα το παλέψω το επόμενο ΣΚ, δεν θα κάνω τίποτα fancy όπως οι τύποι, αλλα κάτι σε πρωτόγονη μορφή χωρίς lcd και μπικικίκια, απλά να ρωτήσω αν είναι απαραίτητη η αντίσταση που βάζουν στα 10 ohm ή αντι για αυτή να φτιάξω μπαλαντέζα 3,4 μέτρα απο τα τροφοδοτικά εως το πριόνι; Και στο γεφύρωμα των τροφοδοτικών συνδέω ολα τα κίτρινα απο το ένα (Α) με μισα μαύρα απο το άλλο (Β), και όλα τα κόκκινα απο το ένα (Α)με με μισα μαύρα απο το άλλο (Β), στο τέλος παίρνω απο το (Α) το -(μαύρο) και απο το (Β) το + (κόκκινο 5v)=5v ή (κίτρινο 12v)=12v ή (κόκκινο 5v + κίτρινο 12v)=17v;;
  20. Για πείτε τον τρόπο να συνδέσω εν σειρά τα τροφοδοτικά, και απο εκει και πέρα θα πειραματιστώ με 12+3,3 ή 12+5 ή στην χειρότερη 12+12, το δισκοπρίονο έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιείται περιστασιακά 1 φόρα τον χρόνο και πολύ λέω, που σημαίνει οτι δεν θα μου λείψει κιόλας αν καεί.
  21. Αυτή η λύση φαντάζει πιο βατή για τα μαστορικά μου δεδομένα, για να τα συνδέσω σε σειρά γεφυρώνω το ''+'' απο το ένα με το ΄΄-΄΄ απο το άλλο, όπως στις μπαταρίες των ups; Επίσης αν το δώσω 2*12 24 volt θα καεί;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.