Jump to content



Gmail verification loop σε tablet


Seek & Find

Recommended Posts

Το ταμπλετ ειχε κλειδωμενη σιμ η οποια ξεκλειδωθηκε με puk απο τον παροχο. Επειτα ζηταει verification για το gmail account το οποιο ο κατοχος δεν θυμαται.

Χρησιμοποιώντας το κινητο μας εστειλε code και το verification wizard οδηγησε σε αλλαγη password.

Συνεχιζει ομως να ζηταει το gmail account. τι γινεται σε αυτην την περιπτωση παιδες;

 

Muchos Gracias

Link to comment
Share on other sites

Δεν θυμαται καν ποιο ειναι το account απλα κατα την δημιουργια του ειχε δωσει εναν αριθμο κινητου. Καμια σχεση δεν εχει το account  με την συσκευη του κινητου αλλα με τον αριθμο της. Οταν αγοραστηκε τωρα το ταμπλετ, αυτο το account χρησιμοποιηθηκε και ξεχαστηκε. Οταν τωρα το ταμπλετ ζητησε verification δωθηκε ο αριθμος του κινητου αντι για email και σταλθηκε code και το wizard οδηγησε σε αλλαγη password. Τωρα ομως το ταμπλετ ζηταει το gmail account αλλα δεν γνωριζουμε ποιο ειναι παρα μονο το νεο password του.

 

Ελπιζω να τα ειπα καλυτερα

Link to comment
Share on other sites

Όσο γνωρίζω νομίζω πως μπορείς να κάνεις login στο username και με τον αριθμό κινητού. Από εκεί θα βάλεις τον κωδικό που αλλαξατε, θα σου στείλει νέο verification στο κινητό και έπειτα θα σου δείξει το username.

Link to comment
Share on other sites

Οραιος μπραβο, αυτο νομιζα και γω. Βαζω λοιπον τον αριθμο για user και το νεο password αλλα μου κανει παλι την διαδικασια απο αρχη αντι να προχωρησει. Παλι αλλαγη password κτλ

Link to comment
Share on other sites

Ακριβως παλι loop.. ειναι σαν σε μονιμο frp loop παρολο που δίνονται τα στοιχεια. Ειναι Huawei AGS-L90 αν ξερει κανεις κατι ας μας πει ρε παιδες..

@trib Ευχαριστω για ολα :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.