Jump to content



Cooling my rig


Arkan

Recommended Posts

1) Ώρα για αλλαγή της στοκ ψύκτρας του 3600 γιατί έτσι. Πάντα είχα κάποια aftermarket λύση, οπότε... Στο προηγούμενο σύστημα ήμουν με μια Corsair H100, δεν ξέρω όμως τι παίζει με τα mount. Παντού βλέπω για όλα υπόλοιπα μοντέλα, εκτός από την original H100, την τετράγωνη. 

Άρα ή θα βρω κάπου, κάπως, κάποτε ένα mount για τη H100 ( στην περίπτωση που αξίζει να βάλω μια ΑΙΟ τόσων ετών, από άποψη φθοράς της κλπ) ή θα πάω σε κάποια άλλη ΑΙΟ ή σε κάποια γομαροαερόψυκτρα. Αν πάω σε λύση αέρα, είμαι ανάμεσα στα 2 θηρία Dark Rock Pro 4 και NH-D15, αρκεί φυσικά να μην έχω θέμα χώρου. Αν πάω σε λύση ΑΙΟ, δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, κάτι παρόμοιο με την Η100 υποθέτω.

 

2) Αγορά nvme πριν λίγες μέρες. Εγκατάσταση στην μητρική, όλα καλά. Εγκατάσταση της ψύκτρας που είχε ήδη η μητρική, not so good. Βιδωμένη κανονικά με την βιδούλα της, έχει κενό μέχρι τον nvme. Ούτε κολλούσε φυσικά στο pad της ψύκτρας. Παίζει τίποτα με αποστάτες ή κάτι άλλο που παραβλέπω; Προς το παρόν τον έχω σκέτο, οι θερμοκρασίες φτάνουν max 47.

 

 

Όλα αυτά στο σύστημα της υπογραφής.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα ,

είμαι σε αναμονή παραλαβής του ίδιου ακριβώς combo μητρικής + cpu . Κατά την γνώμη μου ο 3600 δεν χρειάζεται τόσο θηρία οπως οι  Dark Rock Pro 4 / NH-D15 .

Εγώ για αρχή θα μεινω με την stock και αργότερα σε μια ΑΙΟ ή σε κατι τυπου Cryorig C7 RGB μονο και μονο για το οπτικό του θέματος .

 

Δεν κάνω OC 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.