Jump to content

Arkan

Premium Members
 • Content Count

  715
 • Joined

 • Last visited

About Arkan

 • Rank
  Registered User
 • Birthday 07/27/1983

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Θεσσαλονίκη
 • Steam
  arkanovios

Contact Methods

 • Skype
  arkanister
 1. Αν δεν προλάβει κάποιος άλλος, μπορώ να το ελέγξω όταν γυρίσω σπίτι το απόγευμα.
 2. Πολύ πιθανό. Δεν μπορώ να πω πως είμαι και πολύ ενημερωμένος στα της Zen σειράς. Τώρα αρχίζω και το ψάχνω το θέμα που θέλω να κάνω ένα middle-level σύστημα και μάλλον θα πάω σε κάποιον 3xxx, θα δείξει. Πολύ πιθανό #2. Παίζει και να μην παρατηρήσω καμιά διαφορά στην καθημερινή χρήση.
 3. Δηλαδή διόρθωσε η AMD κάτι στη δική της την μεριά για να δουλεύουν πιο σωστά τα "badly programmed monitoring applications"; Έχω την εντύπωση πως θα προτιμούσα την προηγούμενη κατάσταση, μπορεί να αλλάξω βέβαια γνώμη όταν αποφασίσω τελικά τι hardware θα πάρω.
 4. Count me in. Ωραίο review κλασικά!
 5. Παίχτηκε κάτι που δεν το πήρα χαμπάρι; Τιμή 49,60 € (Με το Φ.Π.Α)
 6. Σε νορμάλ κουτιά και τοίχους, βάζουμε 2 γωνίες συνήθως. Είτε είναι γωνίες τέτοιου τύπου είτε αναρτήρες με λαμάκι ανάρτησης. Αν όμως πιστεύεις πως ο τοίχος είναι περίεργος, μπορείς να βάλεις και 4. Στο κουτί που έκανα στο μπάνιο μου, επειδή ήταν λίγο μεγάλο και είχε και μεγάλους καθρέπτες και ο τοίχος ήταν λίγο γιούχου, έβαλα από 4 γωνίες σε κάθε μέρος του και είναι και βιδωμένα μεταξύ τους, έτσι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
 7. Άν κατάλαβα καλά, πάτος-καπάκι είναι στο φουλ μήκος τους. Προσωπικά θα έβαζα στις γωνίες του πάτου με τα ενδιάμεσα και τα πλαϊνά κάποια διακοσμιτική γωνία, μην μείνει το κρεμαστό στον τοίχο και βρεθεί ο πάτος στο πάτωμα...
 8. Στην δουλειά βάζουμε τα κρεμαστά με γωνίες ανάρτησης τύπου Γερμανίας ή με αναρτήρες blum. Στην πρώτη περίπτωση απλώς χρειάζεσαι μια τρύπα στο πισινό να περάσει η βίδα που θα μπει στον τοίχο. Υπάρχουν καπάκια σε διάφορα χρώματα, να μην έχει τρελή διαφορά με το κουτί. Στις άλλες δυο περιπτώσεις, θα χρειαστεί μεγαλύτερη τρύπα για να περάσει ο "γάντζος" του αναρτήρα, όπως επίσης θα πρέπει να έχεις βάλει λαμάκι ή μπάρα ανάρτησης στον τοίχο ώστε να κάτσει πάνω του.
 9. Όταν το πήρα, ο προηγούμενος είπε πως είχε βάλει γέφυρα, σινεμπλοκ και κάτι ακόμη από cupra ή s3, ούτε καν θυμάμαι και ούτε καν το είχα ψάξει τότε αν γίνεται/ισχύει κιόλας. Θα πάω μια βόλτα σήμερα και θα ρωτήσω επιλογές και τιμές και βλέπουμε.
 10. Μου το πρότειναν πριν μερικά χρόνια, αλλά ούτε τότε συμφωνούσε το πορτοφόλι, οπότε...
 11. Μια που είχατε αναφέρει τα σινεμπλόκ πριν μερικές και έσπασε το δικό μου στον αριστερό τροχό, έχετε να προτείνετε κάτι για αλλαγή σε Leon 1.6 '01;
 12. Ίσως αποφασίσουν σε κάποια φάση να έρθουν μερικά που είχα πάρει, αν φτάσουν μέσα στο '18 θα σε ενημερώσω Για καμιά μικροδουλίτσα τα πήρα πιο πολύ, ούτε κι εγώ ξέρω κατά πόσο αντέχουν ή αν όντως υπάρχουν κι από μεγάλες κατασκευάστριες. Για καθόδους κεραιών κλπ, συνεχίζω κλασικά με το κολλητήρι και αυτοβουλκανιζόμενη ή όπως αλλιώς λέγεται.
 13. Α μπράβο, τόσο καιρό το βλέπω και πάντα το αφήνω και δεν λέω τίποτα [emoji14] Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 14. Εσύ την έχεις κι έχασα τα ίχνη της; Σε κάποια φάση που την έψαχνα έλεγα μήπως έκανα καμιά χαζομάρα και την έχασα Τώρα που μετακόμισα και κάνω γενική ανανέωση, μπορώ να την πάρω αν δεν την χρειάζεται κανείς άμεσα.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.