Jump to content

Arkan

Premium Members
 • Content Count

  792
 • Joined

 • Last visited

About Arkan

 • Rank
  Registered User
 • Birthday 07/27/1983

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Περιοχή
  Θεσσαλονίκη
 • Steam
  arkanovios

Contact Methods

 • Skype
  arkanister

Recent Profile Visitors

1,246 profile views
 1. Σαν εθελοντής διασώστης με ειδίκευση στην ορεινή διάσωση εδώ και μερικά χρόνια, το μόνο που βλέπω είναι πως τα περιστατικά μόνο πληθαίνουν. Όσο για το αν πρέπει να πληρώνουν τις διασώσεις, μεγάλο θέμα...
 2. Μπήκε το τελεταίο bios τελικά, βαριόμουν να το βάλω νωρίτερα. Πρώτη διαφορά στο last bios time στο task manager, έπεσε στα 13,3sec. Βέβαια στην δουλειά με έναν 2400G σε μια Β450 Aorus M έχω 9,8 αλλά δεν πειράζει... μικρή διαφορά και δεν την παρατηρώ καν. Δεύτερη διαφορά, τρέχω R15 και R20 έτσι να δω τι παίζει. Ανέβηκαν λίγο τα νούμερα, αλλά στο ryzen master έχω max temp 68-69c και max clocks 3950Mhz. Είτε off είτε pbo είτε auto overclock. Περίεργο μου φαίνεται. Φυσικά κι έγινε load defaults μετά το update και η μόνη άλλη αλλαγή ήταν το XMP.
 3. Δεν καίγομαι να βάλω κάτι, μέχρι που το είδα δεν φαντάστηκα καν πως έπαιζαν mods γενικά στο Wot.
 4. Τα εξτρα στοιχεία στην αριστερή πλευρά να υποθέσω είναι από κάποιο mod;
 5. Εγώ γιατί το βλέπω πάντως πως είναι χάλια ο καιρός; Μπορεί να θέλω να έρθει ο χειμώνας να γεμίσουν με χιόνια τα βουνά να πάω να τεστάρω εξοπλισμό κλπ, αλλά περισσότερο σκέφτομαι πως θα έρθει απότομα ο χειμώνας και οι περισσότεροι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.
 6. Να υποθέσω εννοείς κάτι αντίστοιχο; Κάποια στιγμή λέω να ασχοληθώ κι εγώ με αυτά, έχω μερικά και κάθονται.
 7. Κάπου παρακάτω λέει αυτό, οπότε υποθέτω δεν θα το πάρει από Ιρλανδία. Εγώ από την άλλη θα το τσιμπήσω κι ας αργήσει, είχα το άλλο το speedout αλλά κάπου χάθηκε κι αυτό φαίνεται καλύτερο σαν σετ. NOTE: WE Ship To Uk ,The Product Are Ship From Dublin warehouse, others Countries we'll ship from China! it always take 11-35days! plz understand. Thanks for your great cooperation !
 8. Αυτό είναι τύπος βαράω 3 διαδοχικές με το αντίστοιχο reload time ανάμεσα και μετά περιμένω 25+ δεύτερα να αλλάξει το drum και πάλι από την αρχή; Επίσης, τα automatic στα διάφορα άρματα, αξίζουν ανάλογα το στυλ παιχνιδιού που κάνει ο καθένας;
 9. Υποτίθεται πως το κάτω κιτ είναι made for Ryzen, που δεν ξέρω πλέον πόσο σημασία έχει. Αυτές πήρα κι εγώ για το σύστημά μου. Δεν τις έχω πειράξει καθόλου ακόμη, έβαλα το XMP 1 φορά και παίζουν έτσι από τότε.
 10. Μόλις θα έγραφα πως βγήκε το συγκεκριμένο και θα ρωτούσα το ίδιο Σήμερα το απόγευμα λέω να το περάσω.
 11. Aaah, ok. Αλλού πήγε το μυαλό μου. Thanks. Mortal Kombat music Round 1, fight!
 12. Την καμπύλη την έχω πάρει χαμπάρι... Για αυτό μένω προς το παρόν στο 3, έχω κι ένα 6άρι (ούτε καν θυμάμαι πως το είχα πάρει πριν χρόνια) αλλά μια φορά μπήκα κι ακόμη ο πύργος μου πρέπει να είναι σε τροχιά... Έχω υπομονή να κάτσω να μάθω, με χαλάει βέβαια πως συνήθως όλοι είναι YOLO και πάει αργά όλη η ιστορία. Btw, what's tds?
 13. Κι εγώ ο καημένος ακόμη παλεύω να πάρω 300-500 αν θα κερδίσουμε κανα match. Αρχίζω συνηθίζω το Τ48 και το Τ116 που παίζω μέχρι να ανέβω σε άλλα tier, μαθαίνω λιγάκι και πως να παίξω στις πίστες που μου βγάζει ακόμη, βλήματα στην τύχη γιατί δεν ξέρω ακόμη πιο παίζει καλύτερα απένταντι στο εκάστοτε άρμα, αλλά κάτι γίνεται νομίζω
 14. Στην περίπτωσή μου που έχω αγγλικά windows 10, απλώς ξετσεκάρω την τελευταία επιλογή που διαβάζει τις τρέχουσες ρυθμίσεις, έτσι με αφήνει να επιλέξω γλώσσα κανονικά.
 15. Επιλέγεις την έκδοση που θα κατεβάσεις. Εναλλακτικά, εφόσον είναι τα pro, μπορείς να βάλεις ότι γλώσσα θες μετά την εγκατάσταση.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.