iron_gr Οκτώβριος 23, 2005 #101 Οκτώβριος 23, 2005 Φίλε suboy, δε βλέπω πουθενά στο thread τι παίχτηκε με την εγγύηση του Tagan. Έχουν 3 χρόνια εγγύηση.1. Τα πήγες πίσω (και τα τέσσερα) και σου έδωσαν καινούργια; (χωρίς να δόσεις cent) 2. Σου έδωσαν αποζημίωση για την μητρική που κάηκε;-->Να πάρεις σταθεροποιητή τάσης της APC (~50) ή/και το πολύμπριζο της MGE.
kaynd Οκτώβριος 23, 2005 #102 Οκτώβριος 23, 2005 Που το ξέθαψες αυτό ρε?? Το τελευταίο πόστ έχει γίνει 5 μήνες πριν! Και αν δεις τη τελευταία απάντηση του suboy βρήκε το πρόβλημα και για να μην έχει συνεχίσει το θέμα αυτό πρέπει να ήταν«Λοιπόν βρέθηκε το πρόβλημα. Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή. Ένας εξωτερικός δίσκος με δική του τροφοδοσία πρέπει να κάνει τη δουλειά. Και το καλύτερο .. περιμένω το τροφοδοτικό να το πάρω στα χέρια. Πέταμα η συσκευή και καινούρια. αναμονη....»Εγώ πάντως ακόμα έχω το tagan 480U01 και μια χαρά λειτουργεί.
iron_gr Οκτώβριος 23, 2005 #103 Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από kaynd Που το ξέθαψες αυτό ρε?? Το τελευταίο πόστ έχει γίνει 5 μήνες πριν! Και αν δεις τη τελευταία απάντηση του suboy βρήκε το πρόβλημα και για να μην έχει συνεχίσει το θέμα αυτό πρέπει να ήταν«Λοιπόν βρέθηκε το πρόβλημα. Έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή. Ένας εξωτερικός δίσκος με δική του τροφοδοσία πρέπει να κάνει τη δουλειά. Και το καλύτερο .. περιμένω το τροφοδοτικό να το πάρω στα χέρια. Πέταμα η συσκευή και καινούρια. αναμονη....»Εγώ πάντως ακόμα έχω το tagan 480U01 και μια χαρά λειτουργεί. ΧΑ! Ναι το ξέρω, είναι παλιό θέμα, απλά δεν έχει αναφερθεί αυτό που ρώτησα για την εγγύηση του Tagan.
pontium Οκτώβριος 23, 2005 #104 Οκτώβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από kaynd [24-04-2005 01:01] Στο σύστημα του Aristos87 η dfi του δείχνει ότι η δωδεκάδα είναι στα 11.77 σε χαλαρή λειτουργία και σε μέγιστο φορτίο 11,64 Με το TAGAN 480 Μετρήσαμε με πολύμετρο και έδειξε ότι idle ήταν στα 12,02 και full load στα 11,98 Και μένα το δικό μου tagan τόσα λέει μετριμένο με πολύμετρο.Γενικός δεν έχω κανα παράπονο,αντίθετα είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο τις επιδόσεις του(το enermax της υπογραφής παρέδωσε πνεύμα,πρέπει να ανεβάσω άλλη ΛΟΛ).Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και τα 3 να έχουν πρόβλημα.....μήπως κανα βραχυκύκλωμα στο πισι??Τι να πω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.