Jump to content



Microsoft Marketplace


Recommended Posts

Καλησπέρα!

 

Χαζεύοντας τα παιχνίδια του marketplace είδα οτι μπορείς να έχεις το Horizon 4 με κάποιου είδους συνδρομή η οποία για τον πρώτο μήνα είναι αρκετά χαμηλή κ μετά επανέρχεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα :p  Ερώτηξη:

 

Μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μετά τον πρώτο μήνα; Αν το κάνω, χάνω τα όποια παιχνίδια θα έχω αποκτήσει; Αναγραφόταν κάτο για πρόσβαση σε 100+ τίτλους

 

Αυτή η συνδρομή αναβαθμίζει κ τον xbox live λογαρασμό μου σε gold εξ όσων κατάλαβα;

 

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Υποθέτω εννοείς το Xbox Game Pass for PC (Beta). Στην πραγματικότητα έχεις ένα τρίμηνο με 1€, αντί για 11,99€ που είναι η κανονική τιμή. Στην ίδια τιμή είναι προσωρινά και το Xbox Game Pass Ultimate που σου καλύπτει ταυτόχρονα κονσόλα και PC με 1€ το τρίμηνο, αντί για 12,99€.

 

Μπορείς να πληρώσεις για ένα τρίμηνο και στη συνέχεια να διακόψεις τη συνδρομή. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μέχρι να λήξουν οι 3 μήνες που έχεις πληρώσει. Στη συνέχεια θα πρέπει είτε να αγοράσεις όποια παιχνίδια θέλεις είτε να ανανεώσεις τη συνδρομή.

 

Από ό,τι ξέρω, το Xbox Live Gold το δίνει μόνο η έκδοση Ultimate (https://beta.support.xbox.com/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-ultimate-faq). Σε αυτή τη φάση δε σε πολυνοιάζει, αφού κοστίζουν το ίδιο. Απλά έχε το στο νου σου για όταν σκέφτεσαι να ανανεώσεις.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Επανέρχομαι γιατί το πακέτο με xbox gold είναι όντως δελεαστικό ακόμα και για 12 ευρώ το μήνα. Τα παιχνίδια της Microsoft μπορώ να τα κατεβάζω σε πολλαπλά PC με το ίδιο account ή παίζει περιορισμός αλά steam; Ευχαριστώ! 

Link to comment
Share on other sites

Quote

Can I use my Xbox Game Pass Ultimate subscription on multiple Windows 10 PCs?

Yes, just like Xbox Live Gold or Xbox Game Pass, you can use this subscription wherever you sign in. Your subscription is tied to you, not to a specific device.

 

(https://beta.support.xbox.com/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-ultimate-faq)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.