Jump to content



Driver3 (driv3r)


giorgos_cupra

Recommended Posts

Λοιπον,θελω την γνωμη σας γι αυτο το παιχνιδι....Το πηρα σημερα και δεν μου αρεσε καθολου,εχει χαλια γραφικα και γενικα ειναι περιεργο:TD: :TD: Μηπως υπαρχει καποιο patch για να διορθωσει ολα αυτα τα προβληματα?

Link to comment
Share on other sites

ειδα το demo πριν απο καιρο , δεν μαρεσε καθολου , μηδενικη αισθηση της ταχυτητας , τα αυτοκινητα πηγαιναν σαν πλαστικα πανω σε μοκετα , τα γραφικα θυμιζουν '98 , τι αλλο να πω , παντως κριμασι που το πηρες , απο δω και μπρος να θυμασαι " try before you buy " ;) επισης ειναι console port και απτα προχειρα που εχω δει , τι patch ζητας , και το οτι μπορεις να χρησιμοποιησεις το mouse πολυ σου ειναι :p :P :p

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνησω και εγω με τον Grunt...Τα γραφικα ειναι σαν απο PS2, τα αμαξια να εχουν τελικιασει και να φαινονται σαν να πηγαινουν με 20kmh!!...κ.α. Δυστυχως την πατησα και εγω οπως ο giorgos:cry:. Δεν ειχα παιξει κανενα demo για να δω πως ειναι. Το μονο που μου αρεσε σε αυτο το παιχνιδι ειναι τα cutscenes οπου τα προσωπα, τα αμαξια και το περιβαλλον δειχνουν αληθινα. Πραγματικα πολυ ωραια γραφικα στα cutscenes. Αλλα δυστυχως δεν εχει τα ιδια γραφικα και το game.:(

Link to comment
Share on other sites

Ειχα ξανακουσει οτι θα βγει νεα εκδοση του driver3 νομιζω μετα το καλοκαιρι,ξερει κανενας τιποτα γι αυτο...?Παντως αν βγει πιστευω να κατσουν να το φτιαξουν λιγο,κι οχι να κανουν μεταφορες απο τις κονσολες ετσι για να βγαλουμε τιποτα κι απ'τα θυματα που θα το παρουν για τον υπολογιστη!!!:mad: :mad:

Link to comment
Share on other sites

Αλλο ενα αρνητικο που ανακαλυψα σε αυτο το παιχνιδι ειναι η διαρκεια του! Μεσα σε 2 μερες χαλαρου gaming καταφερα να το τερματισω χωρις σχεδον να με δυσκολεψει σε κανενα σημειο. Πραγματικα πολυ ΑΘΛΙΟ παιχνιδι:TD:. Τζαμπα περιμενα τοσο καιρο για να βγει.

Link to comment
Share on other sites

αν θες ενα παιχνιδι με ρεαλιστικο μοντελο οδηγησης , αξιοπρεπεστατα γραφικα , σχετικα ελαφρια engine ( 512 mb ddr ram gf4200 και 2ghz + cpu arkoun για full details ) , ανω του μετριου AI καλο σεναριο και free ride mode παρτο MAFIA ;) και εκεινο δεν ειχε τρελη διαρκεια το story mode , επαιζα σχεδον ασταματητα επι 3-4 μερες και τελικα παρεδωσε το πνευμα :p αλλα με το free ride δεν ασχοληθηκα καθολου αλλα μουχουν πει οτι ειναι πολυ καλο :T:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από GruntGR

αν θες ενα παιχνιδι με ρεαλιστικο μοντελο οδηγησης , αξιοπρεπεστατα γραφικα , σχετικα ελαφρια engine ( 512 mb ddr ram gf4200 και 2ghz + cpu arkoun για full details ) , ανω του μετριου AI καλο σεναριο και free ride mode παρτο MAFIA ;) και εκεινο δεν ειχε τρελη διαρκεια το story mode , επαιζα σχεδον ασταματητα επι 3-4 μερες και τελικα παρεδωσε το πνευμα :p αλλα με το free ride δεν ασχοληθηκα καθολου αλλα μου χουν πει οτι ειναι πολυ καλο :T:

Ναι πολυ καλο το MAFIA αλλα αρκετα παλιο. Ειχε και ωραια υποθεση. Θα επρεπε η εταιρια να εχει βγαλει και MAFIA2 μιας και ητανε τοσο πετυχημενο.
Link to comment
Share on other sites

ναι και ποιος θα πρωταγωνιστει ? η μετανασαρκωση του tommy angelo ? :p :P τεσπα san andreas βγαινει νομιζω 14 ιουνιου , η υπομονη ειναι αρετη ;-) , υπαρχει και ενα αλλο αλλα δεν εχω ιδεα ποτε θα βγει και απο ποτε το δουλευουνε αλλα οι developers(steelmonkeys lawl ) φαινονται αγνωστοι και απειροι + οτι δεν μπορεσαν/δεν θελησαν να αγορασουν καποια engine οποτε καλο ειναι θα ειναι οι προσδοκιες μας να ειναι μετρημενες οταν βγει (http://www.steelmonkeys.com/eng/projects/projects_item_6_txt.html ) η να ειμαστε προετοιμασμενοι για μεγαλη αναμονη εστω

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.