Jump to content



DOA σε Huawei P30 Pro


Guest

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

 

Είμαι καινούρια εδώ. Αγόρασα 7/04/2020 ένα P30 Pro από το kinito.gr και είχε θέμα με την οθόνη του και υπερθερμαινόταν όταν του έκανες υπερβολική χρήση, όταν το παρέλαβα.
Την επόμενη μέρα τους το έστειλα πίσω για να μην υπάρξουν αντιρρήσεις από πλευράς τους πως το καθυστέρησα κλπ. Υποτίθεται πως το έχουν στείλει στον προμηθευτή για να δουν αν όντως είναι κατασκευαστικό λάθος. Κανονικά όμως ο νόμος ορίζει πως :

DOA (Dead On Arrival)

Είναι παροχή του καταστήματος και δεν προβλέπεται από το Νόμο. Συνήθως το χρονικό διάστημα ισχύος είναι η μία εβδομάδα, χωρίς να αποκλείονται άλλες περιπτώσεις. DOA σημαίνει είναι πως αν το προϊόν είναι ελαττωματικό εξαρχής, το κατάστημα (και μόνο αυτό, όχι εσείς ούτε η αντιπροσωπεία) είναι υποχρεωμένο να το αλλάξει καθώς σε αντίθετη περίπτωση πάμε σε άκυρη σύμβαση και αθέμιτη εμπορική πρακτική αφού το κατάστημα υπόσχεται μία υπηρεσία που δεν πραγματοποιεί. Στις περιπτώσεις DOA η λέξη "ελαττωματικό" συνήθως έχει την έννοια του πραγματικού ελαττώματος και όχι της έλλειψης συνομολογημένης ιδιότητας, πάλι χωρίς να αποκλείονται άλλες περιπτώσεις

 

Μη σας τα πολύ λέω, ακόμα περιμένω και απάντηση δεν έχω.

Τι προτείνετε να κάνω; 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

 

Είσαι σίγουρη ότι η Huawei λειτουργει αυτές τις μέρες; Πρόσφατα είχα και εγώ ένα θέμα με οθόνη Samsung και το επισκευαστικό κέντρο μου την έφερε πίσω γιατί δεν θα μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν.

 

Τώρα, το ρωτάω αυτό διότι αν δεν επιβεβαιώσει και η ίδια η Huawei ότι πρόκειται για DOA το κατάστημα ίσως να μην μπορεί να προχωρήσει τη διαδικασία. Μιας που μιλάμε για συγκεκριμένο ελάττωμα και όχι ας πούμε για σπασμένη οθόνη που θα ήταν ευκολότερη η διάγνωση.

 

Θεωρώ ειδική την περίπτωση σου και πιστεύω ότι θέλουν πρώτα να πάρουν το οκ από την αντιπροσωπεία. 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.