fantacid Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2005 Στοιχηματιστε ποιος θα ειναι ο φετινος ευρωπαικος πρωταθλητης κ σπαστε τον post counter!Διπλα στα ονοματα των ομαδων υπαρχει ενας συντελεστης, δηλωστε ποσα ποστς στοιχηματιζετε κ την επομενη μερα του τελικου θα γινει η πληρωμη!Μια νεα,επαναστατικη δυνατοτητα του του vB που εγκαινιαζει το theLab.gr μονο για τα μελη του σε παγκοσμια αποκλιστικη δοκιμη
fantacid Απρίλιος 27, 2005 Author #2 Απρίλιος 27, 2005 Πονταρω στη Liverpool μια 400αρα!γιατι .... Never walk alone!
fantacid Απρίλιος 27, 2005 Author #5 Απρίλιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka δυστηχως η Τσελση Aν περασει απο το anfield......
ATi Απρίλιος 28, 2005 #9 Απρίλιος 28, 2005 Chelsea και επειδή δεν είμαι προνομιούχος στοιχηματίζω 50 posts!
SLN Μάϊος 3, 2005 #11 Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 20:36] Τσελσι και απο δω Γυρισες απο τον Αστακο καμαρι μου?? Εγω θελω Λιβερπουλαρα.... αλλα στα παπακια μου ποιος θα το παρει!! Εχω να δω ποδοσφαιρο κανα 2χρονο... Αμα δεν ειναι μαυρος, χοντρος, με σπυριαρα μπαλα και δεν γραφει "Barkley" η αμανικη φανελλα, δεν αξιζει να το παρακολουθεις! (Αντε και Iverson-Garnett επειδη αποσυρθηκε ο Sir Charles...:bye: :bye: :bye: )ΝΒΑ ρε τσουτσεκιαααααα!!!! :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: [/φαιδρος εγκαθετος spammer : OFF]
fantacid Μάϊος 3, 2005 Author #12 Μάϊος 3, 2005 αν κ δε λεει πολλα το 1-0 ενα εχω να σας πω:ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η τσαΠΟΥΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!SLB@αποσυρθηκε ο barkley???απο τα παλια τα χρονια οταν ακομα ειχα επαφη με nba ελεγε καθε χρονο οτι φευγει κ φευγει.....τελικα εφυγε χωρις ουτε ενα δαχτυλιδι!
fantacid Μάϊος 3, 2005 Author #13 Μάϊος 3, 2005 Αντε τωρα να ψαχνεις εισιτηρια για την Πολη!!![χαχα mode]καποιοι χασανε καποια ποστ....[/χαχα mode]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.