Jump to content



Γνώμες για αγορά οθόνης


Recommended Posts

Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω μια καινούργια οθόνη υπολογιστή για μέση χρήση (κυρίως για browsing, ταινίες, εργασία - παροδικά, gaming - πιο σπάνια). Μετά από αναζήτηση και ψάξιμο έχω ψιλοκαταλήξει στην παρακάτω αλλά θα ήθελα παρακαλώ να μου πείτε τη γνώμη σας και αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη οθόνη ελεύθερα. Το budget που διαθέτω είναι στα €350.
https://www.skroutz.gr/s/21850734/AOC-Q27G2U.html
Link to comment
Share on other sites

πριν 1 ώρα, το μέλος Oric έγραψε:

 

ips

Αν πω σκέτο σπάνια αλλάζει η απάντηση σου; Θέλω να πω ότι απ όσα έχω διαβάσει και αν θεωρήσουμε ότι το gaming δεν θα είναι μια καθημερινή δραστηριότητα πρέπει να πάω για VA οθόνη. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. 

Link to comment
Share on other sites

πριν 4 ώρες, το μέλος djtaz13 έγραψε:

Θέλω να πω ότι απ όσα έχω διαβάσει...

 

...προφανώς, όσα έχετε διαβάσει, τα έγραψαν ημιμαθείς παιχνιδάδες (gamers) - κι απ' αυτούς υπάρχουν μπόλικοι στο Internet. Αυτό που πρέπει να πάρετε είναι πάνελ IPS (ή PLS, αν πρόκειται για οθόνη Samsung, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια τεχνολογία). Βεβαίως, αν πάρετε πάνελ VA, ή ακόμη και TN, δεν θα πάθετε τίποτε. Απλώς, θα βλέπετε χειρότερη εικόνα.

Έγινε επεξεργασία από Oric
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.