Jump to content



Firefοx artifacts


Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

Έχω εδω και λίγο καιρο θέμα με τον firefox, oταν φορτωθει λιγο παραπανω αρχιζει το pc και εχει artifacts. Το κάνει τις περισσότερες φορες οχι παντα και δε μπορω να καταλαβω γιατι. Παραδείγματα φορτώματος α) 1 tab internet radio + 2 tabs απο ειδησεογραφικο site + 1 tab gmail + 2 tab wolt, β) 3 tabs youtube, γ) 1 tab radio + 4-5 tabs wolt κτλ. Και ταυτοχρονα μπορει να ανοιξω 6-7 tabs youtube η 15-20 απο αλλες σελιδες και να μην ανοιξει ρουθουνι.

 

Τα artifacts ποικιλουν απο pixels που αναβοσβηνουν, σε ολοκληρα παραθυρα που αφηνουν shadows πισω τους (και αναβοσβηνουν) μεχρι παγωμα του pc οποτε θελει hard reset. Αλλές φορες σταματανε οταν κλεισει ο ff αλλες πρεπει να κανω restart.

 

Στον firefox υπαρχουν μονο δυο extensions ενεργα, το adblocker και το video download helper και ενα ανενεργο (avg tune up). Απο plugins υπαρχουν μονο τα Η264 video codec και το widevine content decryption που νομιζω ειναι και τα δυο default. Έχει ομως ενα καρο bookmarks.

Έχω απενεργοποησει το hardware acceleration που διαβασα οτι προκαλει τετοιου ειδους προβληματα.

Χθες εβαλα την τελευταια εκδοση του firefox και των vga drivers οποτε σταματησαν τα παγωματα αλλα τα artifacts υπαρχουν ακομα.

 

Ram δε νομιζω να ειναι, υπαρχουν 10-12gb free οταν αρχιζει το προβλημα.

Οι θερμοκρασιες cpu, vga δεν πανε πανω απο 50 βαθμους.

Η καρτα (980 GTX) ειναι ρυθμισμενη στο prefer maximum performance απο το nvidia control panel.

 

Γενικα δε νομιζω να ειναι hardware το προβλημα γιατι σε παιχνιδια δεν εχω κανενα προβλημα. Μαλιστα ορισμενες φορες εχω ανοικτο ενα παραθυρο youtube να παιζει ταυτοχρονα με το game χωρις προβλημα.

 

 

Έγινε επεξεργασία από spH3RiCal
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.