def Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2020 Καλημέρα, ίντερνετ μου δίνει ένας φίλος από την παλοκατοικια, μένει στον δεύτερο και γω στον τέταρτο, μπορω να πω ότι είμαι ικανοποιημένος με την ταχύτητα. Το ερώτημα μου είναι, μπορω να βάλω IP κάμερα στο σπίτι μου χωρίς να έχω ρουτερ? Δηλαδή μπορώ να αγοράσω μια κάμερα που να μπορεί να συνδεθεί στο ρουτερ του φίλου μέσο wifi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 9, 2020 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2020 (edited) Ξέχασα να συμπληρώσω επειδή το σύστημα όλο έχει καταγραφικό, και μια καμερα που έχει μια κεραία ενίσχυσης που βιδώνει πάνω, μπορω να αγοράσω μια πολύ πιο δυνατή και αντί για την δική της να βάλω άλλη Π. Χ https://www.skroutz.gr/s/7866771/Draytek-ANT-2309.html Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2020 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 11, 2020 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2020 Η κάμερα θα συνδέεται απευθείας στο AP του γείτονά σου ή σε κάποιο δικό σου ή μέσω καλωδίου σε κάποιο bridge; Για το καταγραφικό και την κεραία ενίσχυσης δεν μπορώ να σου απαντήσω αν δεν ξέρω όλην την τοπολογία. Πάντως αν υπάρχει καταγραφικό θα πρέπει να συνδέεται μαζί με την κάμερα στο ίδιο AP στον όροφό σου ή με καλώδιο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 12, 2020 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2020 Χλωμο να πιανει το WiFi της ip Camera, ακομα και με κεραια καλυτερης απολαβης. Βαλε ενα απλο/φτηνο router στον χωρο σου και καθαριζεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Αύγουστος 13, 2020 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2020 On 8/12/2020 at 3:48 PM, YDinopoulos said: Χλωμο να πιανει το WiFi της ip Camera, ακομα και με κεραια καλυτερης απολαβης. Βαλε ενα απλο/φτηνο router στον χωρο σου και καθαριζεις επιασε..... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 14, 2020 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2020 15 hours ago, def said: επιασε..... ΠΟΛΥ τυχερος....Συνηθως με τοσο μπετο δεν πιανει τπτ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts