LIBERIS TSABRAS Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2020 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2020 (edited) Καταρχάς καλημέρα σας και ευχαριστώ για την αποδοχή στο site σας. Μου συνέβει το εξης: Απο απροσεξία έπεσε το καπακι του καζανακίου μέσα στο καζανάκι και μου έκανε κατι λεπτα "κρακ" στον πατο της πορσελάνης (σαν αραχνη με 3 ποδια ας πουμε). Ως αποτελεσμα σταζει "απο κατω". Διαβαζω οτι υπάρχουν στην αγορα κατι κολλες ειδικες για πορσελάνη. Εδω που βρισκομαι εγω (Λευκαντί Ευβοιας...ω ναι!) υπαρχει ενα μαγαζι που μου ειπε οτι εχει μια κολλα δυο συστατικων. Ο προβληματισμος μου ειναι αν αυτες οντως δουλευουν, ειδικα αν μιλαμε για καζανακι....δηλαδη κατι που θα εχει ολη την ωρα νερο και δεν θα βρεχεται περιστασιακα. Σας ευχαριστω εκ των προτερων οσους μου απαντησετε..... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 11, 2020 από LIBERIS TSABRAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Αύγουστος 11, 2020 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2020 Εγώ θα έβαζα κόλλα για ψυχολογικούς λόγους, και από πάνω θα άπλωνα μια σταγανωτική σιλικόνη η μαστίχα. Όλα αυτά πάντα με αβέβαιη επιτυχία. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Αύγουστος 11, 2020 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2020 (edited) Έτοιμο Σμάλτο Pattex Porcelain-Smato Repair Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 11, 2020 από ΓιαγκΤ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts